Suzuki dr 125 1998.r !!!
• Strona 1 z 1
Suzuki dr 125 1998.r !!!
Witam i przepraszam jeśli w złym dziale to napisałem jestem tutaj nowy. Mam do was jedno zasadnicze pytanie czy ten motocykl jest wart tych pieniędzy? I czy będzie dawał radę w terenie oto on:
http://olx.pl/oferta/suzuki-dr-125-dt-x ... 990719c643
P.S Proszę o szybką odpowiedź i z góry dziękuję
http://olx.pl/oferta/suzuki-dr-125-dt-x ... 990719c643
P.S Proszę o szybką odpowiedź i z góry dziękuję
- Hrabiowy
- Świeżak
Nie wiem czy wart czy nie, stanu nie znam. Czy da radÄ™? W leki teren te ok 10km da radÄ™ ale bez rewelacji.
-
SpeedyGonzales - Mieszkaniec forum
DR-ka to bardzo przyjemny sprzęt który dość dziarsko sobie radzi w uprawianiu turystyki "offrołdowej", moc jak to w 4T tej pojemności nie powala i praktycznie każdy dłuższy czy ostrzejszy podjazd w terenie, trzeba pokonywać na 1-szym biegu, mimo iż skrzynia ma ich 6, jeśli silnik oryginalny co jest rzadkością w DR-kach.
Niestety głowica to słaba strona tego silnika i Ci co chcieli ostro DR-ką upalać, szybko się o tym przekonali. Najszybsza naprawa silnika po wybuchu, to założenie niemal identycznego ale 5-cio biegowego silnika z GN/GZ/GS.
Wracając do w/w motorka: wydech przerobiony, albo co gorsza wybebeszony do pusta, sprawdź ilość biegów, brak naklejek, to albo ktoś usunął, albo całość została pomalowana (tego niestety nie dowidzę ale 99% daje, ze cały był malowany) , wiec jeśli malowany, to można domniemać jak moto było eksploatowane, że trzeba go było "odświeżyć", tylna lampa dziwnie leży, brak lusterek, tylnych podnóżków, osłony łańcucha guma na rolgazie mocno zmęczona.
Papiery w ogóle to jakieś ma?
Niestety głowica to słaba strona tego silnika i Ci co chcieli ostro DR-ką upalać, szybko się o tym przekonali. Najszybsza naprawa silnika po wybuchu, to założenie niemal identycznego ale 5-cio biegowego silnika z GN/GZ/GS.
Wracając do w/w motorka: wydech przerobiony, albo co gorsza wybebeszony do pusta, sprawdź ilość biegów, brak naklejek, to albo ktoś usunął, albo całość została pomalowana (tego niestety nie dowidzę ale 99% daje, ze cały był malowany) , wiec jeśli malowany, to można domniemać jak moto było eksploatowane, że trzeba go było "odświeżyć", tylna lampa dziwnie leży, brak lusterek, tylnych podnóżków, osłony łańcucha guma na rolgazie mocno zmęczona.
Papiery w ogóle to jakieś ma?
DR125se
- sito79
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości