[turystyka] Motocyklem na Cyklady czyli wakacje w...
• Strona 1 z 1
[turystyka] Motocyklem na Cyklady czyli wakacje w...
Dyskusja na temat: Motocyklem na Cyklady czyli wakacje w Grecji
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Motocyklem na Cyklady czyli wakacje w Grecji
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Motocyklem na Cyklady czyli wakacje w Grecji
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Z serwisów rezerwacyjnych mogę polecić jeszcze BookApart, można nawet negocjować ceny i trochę zaoszczędzić <br><hr>merry
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Gratulacje świetnej wyprawy. Czytałem z zazdrością Zajebiste miejsce na zwiedzanie. Byłem na Cykladach "backpackersko" kilka razy i zawsze wracałem zachwycony. <br><hr>Miś
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Byłem na krecie pod koniec maja, wypożyczyliśmy sobie z Żoną na 2 dni Honde CRF 250L i zrobiliśmy 330 km Między innymi Elafonisi, Rethymno i Chania, gdybym mógł wziąłbym moto na cały tydzień, ceny są bardzo przystępne za wynajem, według mnie bardziej się to opłaca niż wycieczki tematyczne w autokarze, tylko trzeba uważać na zakrętach. Asfalt jest równy ale śliski.<br><hr>Maciej
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
każdy grosz na wage złota na takim wyjezdzie.dzieki za podpowiedż..<br><hr>krzysztofKomentatorzy napisał(a):Z serwisów rezerwacyjnych mogę polecić jeszcze BookApart, można nawet negocjować ceny i trochę zaoszczędzić <br><hr>merry<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kreta jest extra piekne,.bylismy swoim moto w 2012 ale 6 dni to za mało,żeby myło wystarczająco..<br><hr>krzysztofKomentatorzy napisał(a):Byłem na krecie pod koniec maja, wypożyczyliśmy sobie z Żoną na 2 dni Honde CRF 250L i zrobiliśmy 330 km Między innymi Elafonisi, Rethymno i Chania, gdybym mógł wziąłbym moto na cały tydzień, ceny są bardzo przystępne za wynajem, według mnie bardziej się to opłaca niż wycieczki tematyczne w autokarze, tylko trzeba uważać na zakrętach. Asfalt jest równy ale śliski.<br><hr>Maciej<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
podpowiedz nam które wyspy z Twoich doświadczeń sa godne polecenia,,planuję juz wyjazd na 2016 rok.. pzdr<br><hr>krzysztofKomentatorzy napisał(a):Gratulacje świetnej wyprawy. Czytałem z zazdrością Zajebiste miejsce na zwiedzanie. Byłem na Cykladach "backpackersko" kilka razy i zawsze wracałem zachwycony. <br><hr>Miś<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Do polatania na moto wybierz te wiÄ™ksze, a do relaksacji mniejsze. Fajnie siÄ™ jeździÅ‚o po Naxos, duża i jest co zwiedzać. Jak bÄ™dziesz koniecznie idź do knajpy Meze 2. Owszem turystyczna, ale karmić umiejÄ…. SpróbowaliÅ›my tam z 10 daÅ„ i nie naciÄ™liÅ›my siÄ™ ani razu. SÄ…siednia wyspa Paros też fajna. Zobaczcie koniecznie bardzo klimatyczne Amorgos (krÄ™cono tam „Wielki BÅ‚Ä™kit”). Wrak statku, w którym nurkowaÅ‚ Enzo, wciąż stoi przy brzegu. Poza tym ma wysokie góry, a rano wjeżdża siÄ™ ponad chmury. Podobnie fajna jest Karpatos, ale tu już nieco wiÄ™cej turystów. Z maÅ‚ych absolutnie, koniecznie: Anafi i Kaufonisi. Anafi leży w sÄ…siedztwie Santorini i jest jej przeciwieÅ„stwem. Å»adnych drogich hoteli, tÅ‚umów itp. Klimat jak z lat 70tych. Kaufonisi, malutka, czyÅ›ciutka, cichutka. Nie ma wypożyczalni samochodów i skuterów, dwie drogi na krzyż, a caÅ‚ość pokonuje siÄ™ z buta w pół dnia. Jednak tak czystej i niebieskiej wody nie widziaÅ‚em nigdzie i nigdy. Relaksik peÅ‚nÄ… gÄ™bÄ….<br><hr>MiÅ›Komentatorzy napisaÅ‚(a):Gratulacje Å›wietnej wyprawy. CzytaÅ‚em z zazdroÅ›ciÄ… Zajebiste miejsce na zwiedzanie. ByÅ‚em na Cykladach "backpackersko" kilka razy i zawsze wracaÅ‚em zachwycony. <br><hr>MiÅ›<br>Komentatorzy napisaÅ‚(a):podpowiedz nam które wyspy z Twoich doÅ›wiadczeÅ„ sa godne polecenia,,planujÄ™ juz wyjazd na 2016 rok.. pzdr<br><hr>krzysztof<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Super.
Ja w tym roku na vzr, Praga, później Paryż.
ChorwacjÄ™ biorÄ™ z rodzinÄ… autem.
Może w połowie sierpnia wpadnę do Bielsko-Białej na 90-festival.
Pozdrawiam sly_PL<br><hr>sly_PL
Ja w tym roku na vzr, Praga, później Paryż.
ChorwacjÄ™ biorÄ™ z rodzinÄ… autem.
Może w połowie sierpnia wpadnę do Bielsko-Białej na 90-festival.
Pozdrawiam sly_PL<br><hr>sly_PL
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość