Trudne sprawy [18+]
Wrócicie tak gdzieś około... 40-ki. Jak dzieciaki będą bardziej samodzielne. Ja akurat w tym wieku zacząłem, bo u mnie w domu nie było tradycji o2o i jestem pierwszy.
Moto Guzzi V7 - szkoda życia na brzydkie motocykle.
-
Zimny72 - Zimny Drań
Zimny72 napisał(a):Wrócicie tak gdzieś około... 40-ki.
W moim przypadku to całkiem niedługo Akurat w tym czasie zdążę wykończyć dom na tip top i wkoło domu, o ile dom nie wykończy mnie najpierw
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Powiem Ci szczerze, że to i tak dobrze, jak na taki wiek i tyle tylko zostało do zrobienia ;p
Ja to chciałabym tylko stworzyć coś takiego jak sklep z folię transparentną (otwórz link) w swojej miejscowości przed ślubem.
Ja to chciałabym tylko stworzyć coś takiego jak sklep z folię transparentną (otwórz link) w swojej miejscowości przed ślubem.
Ostatnio edytowano 2/5/2017, 13:45 przez Jolanta, Å‚Ä…cznie edytowano 2 razy
- Jolanta
- Świeżak
Walenty napisał(a):Zimny72 napisał(a):No to jeszcze drzewo i potomek...
Odpowiednio 15 i 3 minuty.
Z drzewem może dłużej zejść ale te drugie.. 3 min.. ?? chyba z przerwą
-
Croowab - Bywalec
Croowab napisał(a):Walenty napisał(a):Zimny72 napisał(a):No to jeszcze drzewo i potomek...
No co Wy? Na prawdę dymacie tak krótko?
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Czester napisał(a):Croowab napisał(a):Walenty napisał(a):Zimny72 napisał(a):No to jeszcze drzewo i potomek...
Dobrze że nikt nie dodał że to z grą wstępną
-
kravec - Administrator
kravec napisał(a):Czester napisał(a):Croowab napisał(a):Walenty napisał(a):Zimny72 napisał(a):No to jeszcze drzewo i potomek...
Dobrze że nikt nie dodał że to z grą wstępną
Dobrze że nikt nie pomyślał że solo xDDD
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
senekkorzenna napisał(a):Trzeci sezon to oficjalne stwierdzenie drugiej połowy cytuję:stary już jesteś i motocyklami jeżdżą tylko młodzi.Oczywiście hipokryzja do 10 potęgi ponieważ jak nam się urodziło pierwsze dziecko to kazała mi sprzedać Iża ponieważ mam już córkę i ona wdową nie chce zostać.
No moja historia jest zgoła odmienna. Tuż przed 40-ką zapragnąłem sobie kupić skuter 50-kę na B. Pracowałem w Sulejówku, a przeprowadziłem się obok do Wesołej i codziennie jeżdżąc puszką do pracy zazdrościłem motocyklistom tego że nie stoją w korkach oraz że korzystają w pełni z ładnej pogody. A trasę do pracy miałem piękną: utwardzonymi drogami przez lasy i osiedla domków jednorodzinnych. Jak oznajmiłem mojej żonie że kupuję skuter, to dowiedziałem się że "skutery są niemęskie", że ona "nigdy nie wsiądzie ze mną na skuter bo się będzie wstydzić" i że "jak już chcę jeździć jednośladem, to albo rower albo motocykl." Przy okazji zbiegło się to z rozeznaniem konsekwencji jazdy odblokowanym sprzętem, no nie było rady - trzeba było zrobić prawko A. Dodatkowo na kursie jak opowiedziałem moją historię, to dowiedziałem się od mojego instruktora że "skutery są dla pedałów". Wprawdzie po 6 latach jeżdżenia 2 kółkami mam o skuterach inne zdanie - no ale wtedy usłyszalem takie opinie.
No i tutaj usiądźcie i trzymajcie się mocno. Tadam! Prawko A zrobiłem mając 39, a na 40-kę żona zrobiła mi niespodziankę i... sama kupiła mi motocykl tj. dostałem 10kpln z Jej oszczędności żebym kupił sobie to co będę chciał, byle to był motocykl. Inną sprawą jest to, że wcześniej kupiłem jej jej pierwszy samochód. No ale zaskoczyła mnie. Kobieta skarb, choć moi koledzy z klubu Gutków regularnie mi mówią: "Paweł, ty zastanów się... to jest podejrzane... kupiła ci sama motocykl... pozwoliła zmienić na nowy... pozwala ci jeździć na zloty... TO JEST PODEJRZANE! Nam żony na nic nie pozwalają, wszystko musimy wyrwać z gardła. To nie jest możliwe, że twoja żona była taka dobra."
-
Zimny72 - Zimny Drań
Moim zdaniem ubezpieczyła Cię po ciuchu na życie, i liczy na profity jak wywiniesz kopyta na moto:-) (joke man)
-
SpeedyGonzales - Mieszkaniec forum
No sam widzisz... TO JEST PODEJRZANE!
Staram sobie to tłumaczyć, że moja żona doszła do wniosku, że facet po 40-ce ma albo hobby albo kochankę. A motocykle są i tańsze i bardziej bezpieczne. Zatem wykonała akcję wyprzedzającą i zafundowała mi hobby.
Staram sobie to tłumaczyć, że moja żona doszła do wniosku, że facet po 40-ce ma albo hobby albo kochankę. A motocykle są i tańsze i bardziej bezpieczne. Zatem wykonała akcję wyprzedzającą i zafundowała mi hobby.
-
Zimny72 - Zimny Drań
Dzisiaj rano sprawdzałem i na 100% jest kobietą. Jak ją poznałem miała 28 lat. No i nie jest motocyklistką. Po prostu uważa, że facet powinien mieć swoje hobby, inaczej zacznie wariować.
Inaczej mówiąc: trafiłem na mądrą kobietę.
Inaczej mówiąc: trafiłem na mądrą kobietę.
-
Zimny72 - Zimny Drań
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości