LIFAN 125 CDI zawory i gaźnik
• Strona 1 z 1
LIFAN 125 CDI zawory i gaźnik
Witam Serdecznie. jestem tu nowy i z góry przepraszam za błędy. badź nie właściwe forum. ale, ale posiadam pitybike Cross mini. z silnikiem lifan 125 cdi. mam zamiar ustawić w nim zawory i gaźnik ale nie wiem jak to wygląda z wysokością ile milimetrów na każdy zawór, do tego przychodzi ustawienie gaźnika bo jest źle dostrojony. jak trzeba go dostroić na 2.5 obrotu? tak jak w niektórych komarkach. a jeżeli nie ja to ustawie . to moj mechanik ale nie mamy książki serwisowej. pozdrawiam
- ecik133
- Świeżak
0,06 z tego co pamietam zawory oba mozesz tak samo ustawic, zimny silnik oczywiscie.
nie wiem na ile trzeba dostroic, 2.5 to często ustawienie wyjsciowe, a ostateczne moze sie znacznie róznic. gdyby była tylko jedna mozliwosc to by nie było srubki tylko cos na stałe
nie wiem na ile trzeba dostroic, 2.5 to często ustawienie wyjsciowe, a ostateczne moze sie znacznie róznic. gdyby była tylko jedna mozliwosc to by nie było srubki tylko cos na stałe
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości