Moto 44 poznań - można ufać ????
• Strona 1 z 1
Moto 44 poznań - można ufać ????
Zamierzam kupić MOTO z Moto 44 co sądzicie ? .
są to naciągacze , oszukują naiwniaków czy uczciwi handlowcy?
Co sądzicie o moto z Francji ? wszyscy mówią że to złomy po dzwonach?
pozdrawiam
są to naciągacze , oszukują naiwniaków czy uczciwi handlowcy?
Co sądzicie o moto z Francji ? wszyscy mówią że to złomy po dzwonach?
pozdrawiam
- Wermatus
- Świeżak
moto44 to bardzo pewny sklep, nie są to typowi handlarze, tylko pasjonaci i bardzo rzetelni i rzeczowi ludzie. Nie kupują ulepów i innych szitów z importu. Większość sprzętów u nich to salonówki PL, 1właściciel, z gwarancją, a te z importu są w bardzo dobrej kondycji. Chyba dają na nie nawet gwarancję.
KTM RC8 out
KTM 690 SMC-R 2015 in
KTM 690 SMC-R 2015 in
-
maniujr - Świeżak
W naszym kraju ufać caÅ‚kowicie nie można nikomu😈
Ja z zakupu w moto44 jestem zadowolony.
Moze nie ideał, ale ogólnie w porządku, a kupiłem niemal w ciemno.
Ja z zakupu w moto44 jestem zadowolony.
Moze nie ideał, ale ogólnie w porządku, a kupiłem niemal w ciemno.
Szlachetny człowiek wymaga od siebie, prostak od innych.
-
Pierzo - Świeżak
Moto44 jest dealerem m.in. Moto Guzzi, a to małe środowisko i raczej o sobie wiemy. W każdym razie mają dobrą opinię - koledzy z Poznania ich polecają. Warszawski importer marki też ma o nich dobre zdanie. Szefem Moto44 jest motocyklista pasjonat - ale nie filantrop altruista. Przyjmijcie, że gość prowadzi firmę i jest nastawiony na zysk, więc raczej nikomu prezentów robić nie będzie. Natomiast opinię ma dobrą, nie wciska kitu, dba o sprzęty i klienta. Co więcej - nie dziaduje. Na ostatni zlot Moto Guzzi Klub Poland w Porębie za Krakowem przywiózł demonstracyjne Gutki aż z Poznania, w sytuacji gdy dealer Moto Guzzi z Krakowa kompletnie dał ciała i olał środowisko Guzzistów - to raczej dobrze świadczy o zaangażowaniu Moto44.
Moto Guzzi V7 - szkoda życia na brzydkie motocykle.
-
Zimny72 - Zimny Drań
Z tego co zauważyłem na ich stronie piszą na fakturze autentyczny przebieg. Niewielu handlarzy tak robi, bo jeśli dojdziesz do prawdy że licznik był kręcony, sprzedawca ma poważny problem. Z tego co widzę dużo maja sprzętów z salonów PL,raczej młode egzemplarze, ceny nie są podejrzanie niskie, ale to dobrze bo za dobre moto się odpowiednio więcej płaci. Myślę że coś fajnego można tam wyrwać.
-
Takechi - Świeżak
- olafbarad
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości