Sport w 4T na A1
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Co do yzf to bierz pod uwagę że ten motor jest bardzo drogi w naprawach i kupowanie zajeżdżonego egzemplarza bo tani w zakupie to szansa na trafienie na minę. To są motory na tyle drogie że nikt ich nie kupuje żeby stały w garażu i w bajki o tym jak to babcia Niemca dojeżdżała nim tylko do kościoła bym nie wierzył . Do tego te yamahy mają niestety awaryjne silniki (ostatnio przerobiłem w warsztacie trzy tak samo padnięte i inni potwierdzają że to norma) często eksploatowane przez młodych gniewnych którzy ich nie oszczędzają.
Ergo jeśli nie masz worka pieniędzy to bym szukał Hondy. Lepsze silniki, dużo tańsze i bardziej dostępne części i moto łatwiejsze do opanowania dla świerzaka.
Krótko mówiąc - wygląd to nie wszystko .
Ergo jeśli nie masz worka pieniędzy to bym szukał Hondy. Lepsze silniki, dużo tańsze i bardziej dostępne części i moto łatwiejsze do opanowania dla świerzaka.
Krótko mówiąc - wygląd to nie wszystko .
- Wertyder
- Świeżak
Czytałem o tym YZF'kach,przeglądałem i rozmyślałem...duże ceny i awaryjność silników troche mnie odstraszają a poza tym będzie to moje pierwsze moto i pewnie będzie musiało wybaczyć mi duuuuuuużo błędów a może nawet(odpukać) szlifa CBR'ki są tanie i ogólnie dostępne prawie wszędzie,mała masa i rozmiary pozwalają do lepszej nauki i jazdy w mieście :v Jak myślicie czy opłaca się szukać wersji 2008> na wtrysku czy <2008 na gaźniku?
- Krzesław
- Świeżak
Bardziej chodziło mi o to czy wersje od 2011> maję lepsze osiągi itd. Jeżeli jest to samo co od 2008>(jc34 nie podoba mi się :v) to ok jc50 wyglądają moim zdaniem o niebo lepiej... nie wie ktoś ile kosztuje komplet owiewek jc50?
- Krzesław
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości