Sport/Naked do 6000 zł.
• Strona 1 z 1
Sport/Naked do 6000 zł.
- Jakie masz doświadczenie: Junak 901F - Przejechane prawie ponad 8000 tyś km w jeden sezon. Mimo że to 80/50 byłem nią na dalekich trasach (Słowacja itd.),
- 19l, 75kg, 174/5cm,
- Do jakich celów chcesz używać motocykla
Trasa 50%
Plecaczek : 25%
Miasto : 10%
Tor/Sprawdzenie umiejętności/Szybsza jazda 15%
- Ile kilometrów chcesz przelatać w sezonie? 6/7/8k tyś. jak dobrze pójdzie
- Ile gotówki masz na sam motocykl i czy pomyślałeś o ciuchach? Motocykl 6000 a z ciuchów to mam już Kurtkę tekstylną, kask, rękawiczki i w tym miesiącu kupuje buty sportowe ze względu na lepszą ochronę itd.
- Jaki budżet możesz przeznaczyć na jego utrzymanie w sezonie? Tyle ile będzie trzeba żeby jeździć bezpiecznie
- Jakie motocykle Ci się podobają - sportowe, nakedy, turystyki tylko że nie wszystkie (np. typu KLE 500)
- Które modele na tą chwilę przyciągnęły Twoją uwagę? Hyosung GTR650, Suzuki GSF Bandit 400, Kawasaki ER-5, Suzuki GS500 / Honda CB 500 - Ale to w sumie taka ostateczność..
- 19l, 75kg, 174/5cm,
- Do jakich celów chcesz używać motocykla
Trasa 50%
Plecaczek : 25%
Miasto : 10%
Tor/Sprawdzenie umiejętności/Szybsza jazda 15%
- Ile kilometrów chcesz przelatać w sezonie? 6/7/8k tyś. jak dobrze pójdzie
- Ile gotówki masz na sam motocykl i czy pomyślałeś o ciuchach? Motocykl 6000 a z ciuchów to mam już Kurtkę tekstylną, kask, rękawiczki i w tym miesiącu kupuje buty sportowe ze względu na lepszą ochronę itd.
- Jaki budżet możesz przeznaczyć na jego utrzymanie w sezonie? Tyle ile będzie trzeba żeby jeździć bezpiecznie
- Jakie motocykle Ci się podobają - sportowe, nakedy, turystyki tylko że nie wszystkie (np. typu KLE 500)
- Które modele na tą chwilę przyciągnęły Twoją uwagę? Hyosung GTR650, Suzuki GSF Bandit 400, Kawasaki ER-5, Suzuki GS500 / Honda CB 500 - Ale to w sumie taka ostateczność..
-
Grzybu7 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle na kategorie A2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości