[Rynek motocyklowy - raporty] Rynek motocyklowy w lipcu n
• Strona 1 z 1
[Rynek motocyklowy - raporty] Rynek motocyklowy w lip
Dyskusja na temat: Rynek motocyklowy w lipcu na wzrostach
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Rynek motocyklowy w lipcu na wzrostach
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Rynek motocyklowy w lipcu na wzrostach
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
I bardzo dobrze. Mnie osobiście cieszy, że rynek rośnie, zwłaszcza w segmencie "motocykli nowych". Oznaczać to powinno, że za kilka sezonów, na rynku będzie o wiele więcej "używek" z rodzimego rynku,młodszych i z w miarę sprawdzalna przeszłością, a to powinno oznaczać większy wybór i obniżkę cen przy pewniejszych sprzętach niż te ściągane przez handlarzy bógjedenwieskąd... Powinno to dać pozytywny impuls dla całej branży motocyklowej.
Niestety mam pewne obawy co do tego czy wysyp jednośladów (zwłaszcza małych pojemności) wpłynie pozytywnie czy negatywnie na postrzeganie całego "środowiska", ale z pewnością zmieni się mentalność polskich kierowców i zaczną dostrzegać w końcu że motocykliści, czy tam inni jednośladowcy, w ogóle istnieją i również mają takie same prawo poruszać się po drogach.
Pzdr.<br><hr>Leszek
Niestety mam pewne obawy co do tego czy wysyp jednośladów (zwłaszcza małych pojemności) wpłynie pozytywnie czy negatywnie na postrzeganie całego "środowiska", ale z pewnością zmieni się mentalność polskich kierowców i zaczną dostrzegać w końcu że motocykliści, czy tam inni jednośladowcy, w ogóle istnieją i również mają takie same prawo poruszać się po drogach.
Pzdr.<br><hr>Leszek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości