Litrowy golas
• Strona 2 z 2 • 1, 2
jaroaro napisał(a):Andy7 latałeś może Aprlilia tuono 1000? Możesz coś powiedzieć na temat tego motocykla?
Latalem Futzra, ale to prawie to samo. Ponizej 3 500 rpm trzesie, ze plomby wypadaja. Tuono V4 pieeeeeeeeeeekne, prowadzenie baaaaaaajka, ale zywotnosc silnika to zgroza. Kategorycznie odradzam, bo moze Cie zjesc na sniadanie.
Aprila to egzot i trzymal bym sie od niej z daleka.
NA Twoim miejscu wziolbym pod uwage BMW K 1200 R lub 1300 R. ta ostatnia to naprawde bajka pod kazdym wzgledem.
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Już jednym egzotykiem latam. Kiedy go kupiłem były mniej popularne w Polsce niż teraz i obyło się bez awarii oraz problemów z serwisem. Co do BMW to maszyna fajna ale po pierwsze spora moc i moment a chciałem przejść na coś pośredniego dlatego 140KM które ma Apka są idealne, a po drugie szukam zwinnego motocykla na winkle i okazjonalne wypady na tor. Na moje oko BMW bardziej odnajdzie się w nawijaniu kilometrów. Długa maszynka to i pewnie stabilna w długich łukach ale nie do szybkiego przerzucania. Jak będę miał czas to może odwiedzę jakąś Aprilie w Warszawie i zobaczę czy będzie mi pasować
Triumph Street Triple
- jaroaro
- Bywalec
a ja polecam Moto Guzzi Breva (które ujeżdżałem przez 2 lata) lub Griso lub sport, przejedź się takim motocyklem, a zobaczysz jak świetnie kładzie się w zakrętach no i masz niepowtarzalny i bez awaryjny motocykl
Marcin
- mbied1
- Świeżak
Obczaj S1000R. Szefu ma takiego i sobie bardzo chwali - że totalnie bez sensu, ale sama radość.
BMW -> KTM. Mogę mieć spaczenie zawodowe.
-
jasnoksieznik - Stały bywalec
jasnoksieznik napisał(a):Obczaj S1000R. Szefu ma takiego i sobie bardzo chwali - że totalnie bez sensu, ale sama radość.
to chyba nie ten budżet...ale potwierdzam (jeździłem na tym), moto bardzo fajne, niesamowicie lekko składa sie w zakręty. Dół zdecydowanie mocniejszy niż w S1000RR i powiem szczerze że też zdecydowanie przyjemniej się tym jeździło niż S1000RR.
ZX-10R
- sebasbox
- Świeżak
Ja słyszałem i powiem szczerz, że fajnie się prezentują. Włochy to nie jest biedny kraj - byle czego nie będą kupować. Taka jest prawda. Za 40 lat może i nas to czeka.
Hale stalowe budowa (otwórz link)
- slaveks
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości