Jaki łańcuch do XR 125? Ile ogniw
• Strona 1 z 1
Jaki łańcuch do XR 125? Ile ogniw
Witajcie. Mam pytanie do użytkowników. Jaki łańcuch zakupić do Hondy XR 125? Zębatki jakie mam to przód 17 a tył 54. Na starym łańcuchu widnieją oznaczenia 428 V oraz DID JPN. Domniemam, że łańcuch 428 muszę kupić tylko nie wiem ile ogniw bo w internecie są różne. Na łańcuchu powinny być też oznaczenia ile ma ogniw? Czy jest jakiś inny sposób niż liczenie ogniw starego łańcucha?
Honda XR 125 04r.
-
Veyroner - Świeżak
nie ma ile ma ogniw, bo przecież "łancuch" nie wie czy ktos sobie skracał czy nie. jak sie kupuje to albo gotowe docięte albo ze sklepu ze szpuli gdzie jest kilka tysiecy ogniw. nie wiem ile ogniw potrzebujesz, albo poszukaj info ile jest oryginalne na oryginalnych zebatkach, jak masz wieksze to lepiej sobie dokupic 1-2 ogniwo więcej, pare zł i lepiej ewentualnie wywalić ogniwko niż potem dosztukowywać.
albo zliczyc stary łancuch, licz sobie ile ma blaszek to X2 i bedziesz miał liczbe ogniw
albo zliczyc stary łancuch, licz sobie ile ma blaszek to X2 i bedziesz miał liczbe ogniw
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości