Zobacz wÄ…tek - Hyosung 650 GT
NAS Analytics TAG

Hyosung 650 GT

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Hyosung 650 GT

Postprzez symaÅ‚ » 17/8/2007, 19:02

Witam wszystkich. Chciałem wyrazić swoje oburzenie zachowaniem polskich importerów motocykli, po tym, co zobaczyłem w Niemczech. Idąc miastem zauważyłem motocykl wystawiony przed sklepem, myślę suzuki SV 650. Podchodzę, zdziwienie HYOSUNG 650 GT. Patrzę na cenę i szok!!!!!!!!!!!!!!!! 3990 euro, nowy, model 2007 (czarna rama, inny tłumik, lampy trochę inne i pewnie coś jeszcze). Podchodzi miła pani i pyta czy może pomóc. Mówię, że bardzo fajny motocykl i tak rozmawiamy. Po chwili rozmowy ta miła pani mówi, że cena podlega jeszcze drobnej negocjacji. Po powrocie sprawdzam cenę w Polsce, a tu 23000 czy jakoś tak!!!!!! To po prostu jest chamstwo i zdzierstwo ze strony polskiego importera. :!: Nic więcej nie trzeba chyba pisać. Pozdrawiam.
symał
Świeżak

Postprzez OUTLAW. » 17/8/2007, 19:04

kiedyś widziałem test tego motocykla silnik spoko ale cheble i cala reszta beznadziejna zreszta oni mają powiązania z hiundajem to jak mogą za miske ryzu cos pozytywnego stworzyć?
OUTLAW.
Świeżak

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości

na górê