Hyosung 650 GT
• Strona 1 z 1
Hyosung 650 GT
Witam wszystkich. Chciałem wyrazić swoje oburzenie zachowaniem polskich importerów motocykli, po tym, co zobaczyłem w Niemczech. Idąc miastem zauważyłem motocykl wystawiony przed sklepem, myślę suzuki SV 650. Podchodzę, zdziwienie HYOSUNG 650 GT. Patrzę na cenę i szok!!!!!!!!!!!!!!!! 3990 euro, nowy, model 2007 (czarna rama, inny tłumik, lampy trochę inne i pewnie coś jeszcze). Podchodzi miła pani i pyta czy może pomóc. Mówię, że bardzo fajny motocykl i tak rozmawiamy. Po chwili rozmowy ta miła pani mówi, że cena podlega jeszcze drobnej negocjacji. Po powrocie sprawdzam cenę w Polsce, a tu 23000 czy jakoś tak!!!!!! To po prostu jest chamstwo i zdzierstwo ze strony polskiego importera. Nic więcej nie trzeba chyba pisać. Pozdrawiam.
- symał
- Świeżak
kiedyś widziałem test tego motocykla silnik spoko ale cheble i cala reszta beznadziejna zreszta oni mają powiązania z hiundajem to jak mogą za miske ryzu cos pozytywnego stworzyć?
-
OUTLAW. - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości