ASG
• Strona 1 z 1
-
SpeedyGonzales - Mieszkaniec forum
kiedyś się w to bawiłem w sumi efjana sprawa.
mam glocka 17 na green gas kilkuletniego. jeśli dobrze pamiętam to około 300 FPSow. A i jest oczywiście z lufa precyzyjna.
mogę sprzedać bo jakos mnie już do tego nie ciagnie.
mam glocka 17 na green gas kilkuletniego. jeśli dobrze pamiętam to około 300 FPSow. A i jest oczywiście z lufa precyzyjna.
mogę sprzedać bo jakos mnie już do tego nie ciagnie.
Suzuki SV650s k6 -> Yamaha R6 RJ11
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...
-
Samael666 - Świeżak
Mi została tylko niepotrzebna kamizelka taktyczna, teraz nie mam czasu na air soft guny Mój kuzyn się w to bawił, miał Berettę 92F i jeszcze jakiś drugi secondary i po nim mi to zostało jak zmienił na lepszy model z kaburą, kieszenią na kajdanki itd a ta wymaga dobrania osobno tych rzeczy do pasa, choć jednorazowe kajdanki wchodzą bez problemu.
-
SpeedyGonzales - Mieszkaniec forum
jeszcze 3 lata temu mogli byśmy dłuuugo nad tym dyskutować, teraz ciężko się zgadać z ekipą, część wyjechała, a ja spieniężyłem wszystko co miałem . A miałem sporo, m.in:
WE MSK GBB, moją perełkę Umarex M27 IAR GBB, do tego Umarex USP Compact, też GBB . Do tego do MSK miałem ~15 magazynków Low-Cap, M27 chyba z 10, do USP 5, w celownikach też mogłem przebierać, 3 lunety Buschnella, kilka kolimatorów, tłumiki, lufy, montaże etc. Za kasę, która poszła w sprzęt i jego modernizację miał bym na prawdę niezłe moto . Z całego sprzętu zostały mi tylko rękawiczki mechanics-a, ale te przydają mi się na strzelnicy jeszcze .
WE MSK GBB, moją perełkę Umarex M27 IAR GBB, do tego Umarex USP Compact, też GBB . Do tego do MSK miałem ~15 magazynków Low-Cap, M27 chyba z 10, do USP 5, w celownikach też mogłem przebierać, 3 lunety Buschnella, kilka kolimatorów, tłumiki, lufy, montaże etc. Za kasę, która poszła w sprzęt i jego modernizację miał bym na prawdę niezłe moto . Z całego sprzętu zostały mi tylko rękawiczki mechanics-a, ale te przydają mi się na strzelnicy jeszcze .
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
cioracz napisał(a):No i dlatego ta zabawa jest dla zarabiających. Przecież Ty na to wydałeś tryliard tysięcy
Albo dla odmawiających sobie dosłownie wszystkiego, i szukając wszelakiego sposobu na zarobek, szczególnie w wakacje . Cały arsenał zbierał się przez pewien czas rzecz jasna, ze 2 lata na same karabinki zbierałem, w międzyczasie przeżywałem poważne dylematy, czy wydać te 10zł na jakąś pierdółkę, czy dozbierać do upatrzonego akcesorium .
Bawiłem się w to akurat w okresie nauki, jakoś od gimnazjum, i w pierwszym roku pracy, później jakoś powoli zaczęła się rozpadać ekipa i doszło w końcu do tego, że część założyła rodzinki, inni znowu wyjechali w poszukiwaniu lepszego życia, zaczęliśmy pracować i tak jakoś robiło się coraz mniej ludzi i coraz mniej czasu i nie było sensu trzymać gratów w szafie, sprzęt, tak dobrze myśląc, razem z modyfikacjami mógł się zamknąć w tych 10.000 zł, jak na tych kilka lat zabawy, jak najbardziej realna kwota, sprzedałem wszystko i tak prawdę powiedziawszy jakoś wiele też nie straciłem, z tym że M27 sprzedał się dopiero na początku tego roku więc jakoś nagłego przypływu wielkiej gotówki też nie poczułem .
-
Glenroy - Moderator
W zasadzie każdy miał w oporządzeniu to, co uznał za słuszne, łącznie z kamuflażem . Ja miałem zestaw w barwach Pencott Green Zone, producenta nie pamiętam, nie był to na pewno oryginał, bo ten kosztuje nie mała fortunę, ale też nie miałem na co narzekać . Zamawiałem z Niemiec, jak z resztą większość gratów, z prostej przyczyny...po prostu było taniej .
Jak chcesz, to znalazłem coś takiego:
http://svenssontactical.blogspot.com/20 ... eness.html
możesz sobie zobaczyć jak wygląda tego typu strój.
Większość ekipy ganiała we Flecktarn-ach -wzór stworzony na potrzeby SS bodajże, w sumie mniejsza o to, ważne, że niemiecka armia do dzisiaj w tym gania i na prawdę jest spoko, w zasadzie to wszyscy na początku w takich ganialiśmy, później ja się wyłamałem i kupiłem pencotta
Jak chcesz, to znalazłem coś takiego:
http://svenssontactical.blogspot.com/20 ... eness.html
możesz sobie zobaczyć jak wygląda tego typu strój.
Większość ekipy ganiała we Flecktarn-ach -wzór stworzony na potrzeby SS bodajże, w sumie mniejsza o to, ważne, że niemiecka armia do dzisiaj w tym gania i na prawdę jest spoko, w zasadzie to wszyscy na początku w takich ganialiśmy, później ja się wyłamałem i kupiłem pencotta
-
Glenroy - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości