Do wymiany zębatka czy zestaw ?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
może prościej jak spojrzysz na zabezpieczenie przypomina strzałkę i ta strzałka ma wskazywać kierunek obracania się łańcucha
sx 200 | chomikuj.pl/godzillaaaa | http://schematy.netai.net
-
kris514 - VIP Åšcigacz.pl
tutaj nie ma zadnych kombinacji - jak wiesz że nie bedziesz napędu często rozpinał. nie latasz w mocne dalekie enduro, chcesz mieć najpewniej zapięty łancuch wybierz zakuwkę, dobrze zakuty bedzie najbardziej pewny.
z kolei czasami bywa tak ( i ja tego doswiadczyłem) że łancuch potrafi sie zablokować, np kamyk podejdzie miedzy rolke łancucha a zebatke, wtedy nie da sie zakrecic kołem ale da rade rozpiąc łancuch, czy rózne tego typu akcje - to wtedy spinka jest praktyczniejsza, sprawdza sie też jak czasami sie sciąga łancuch w róznych celach, np wymiana kół na inne itp.
z kolei czasami bywa tak ( i ja tego doswiadczyłem) że łancuch potrafi sie zablokować, np kamyk podejdzie miedzy rolke łancucha a zebatke, wtedy nie da sie zakrecic kołem ale da rade rozpiąc łancuch, czy rózne tego typu akcje - to wtedy spinka jest praktyczniejsza, sprawdza sie też jak czasami sie sciąga łancuch w róznych celach, np wymiana kół na inne itp.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości