Offtop dla Vip'ów
wróciłem do żywych....
mel, targnij na szpinlerowy młyn. nawet nieżle.
tylko pamięta o obowiązkowym ubezpieczeniu u pepików.
mel, targnij na szpinlerowy młyn. nawet nieżle.
tylko pamięta o obowiązkowym ubezpieczeniu u pepików.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Czester napisał(a):melvin napisał(a):[...] ja i tak nie jeżdżę a alkohol wszędzie taki sam [...]
Przybij pionę
Mad jeszcze nie wiem gdzie i na ile pojadę, wszystko wyjdzie w praniu ale dzięki za uwagę odnośnie ubezpieczenia.
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU!
-
melvin - PierwszyOkrutny
Wróciłem i ja Oooo to już 3 stycznia
ASR jadę w tym roku z przyczepą na dłużej do Chałup i koleżka będzie mnie uczył kite'a, on co prawda jest kotem jeżeli chodzi o windsurfing, ale to też podobno dobrze ogarnia.
ASR jadę w tym roku z przyczepą na dłużej do Chałup i koleżka będzie mnie uczył kite'a, on co prawda jest kotem jeżeli chodzi o windsurfing, ale to też podobno dobrze ogarnia.
-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
Nie, już się wstydzą
Swoją drogą Pudelek zrobił ranking największych obciachów tego roku i te panny go wygrały, więc generalnie narobiły sobie fejmu w wielu grupach społecznych.
Kurvwa strach mieć dzieci w tych czasach...nie wiadomo co lepsze czy córka dziwka czy syn narkoman
ASR nie wiem jeszcze, za wcześnie żeby gdybać, ale w zeszłych latach byliśmy chyba jakoś na przełomie lipiec/sierpień.
Swoją drogą Pudelek zrobił ranking największych obciachów tego roku i te panny go wygrały, więc generalnie narobiły sobie fejmu w wielu grupach społecznych.
Kurvwa strach mieć dzieci w tych czasach...nie wiadomo co lepsze czy córka dziwka czy syn narkoman
ASR nie wiem jeszcze, za wcześnie żeby gdybać, ale w zeszłych latach byliśmy chyba jakoś na przełomie lipiec/sierpień.
-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
Vergon ale jakbyś miał syna któremu panny napierdalają śnieg z pyty to i tak byłbyś dumny
Kocham współczesne podejście do wyciągania kasy z użytkowników samochodów... W e46 mam coś takiego jak dodatkową elektryczną pompę wody, ostatnio na kompie wywaliło mi błąd ww pompy którego nie dało się usunąć. Mechanik mówi żeby wymieniać pompkę i że za ok 150zł da się coś wymodzić z innej pompki z zamienników czyli rzeźba której nie lubię, ori pompa wraz z zaworem kosztuje sporo ponad 5 stów więc również nieciekawie... Pogrzebałem w internetach okazuje się że pompę da się rozebrać, a najczęstszą jej awarią są szczotki. Oczywiście szczotki w takim rozmiarze w jakim nie występują w niczym poza ww pompką w BMW więc trzeba wziąć w łapki większe szczotki z alternatora, lutownicę, pilnik i poświęcić na to 30 minut żeby dopasować szczotki do szczotkotrzymacza, po poskładaniu pompka działa a całkowity koszt naprawy to 10zł za szczotki i 30minut własnego czasu. Tyle że jak taką awarię ma ktoś kto wie o autach tyle co ja o komputerach to za element i wymianę jest w plecy najmniej 200zł...
Kocham współczesne podejście do wyciągania kasy z użytkowników samochodów... W e46 mam coś takiego jak dodatkową elektryczną pompę wody, ostatnio na kompie wywaliło mi błąd ww pompy którego nie dało się usunąć. Mechanik mówi żeby wymieniać pompkę i że za ok 150zł da się coś wymodzić z innej pompki z zamienników czyli rzeźba której nie lubię, ori pompa wraz z zaworem kosztuje sporo ponad 5 stów więc również nieciekawie... Pogrzebałem w internetach okazuje się że pompę da się rozebrać, a najczęstszą jej awarią są szczotki. Oczywiście szczotki w takim rozmiarze w jakim nie występują w niczym poza ww pompką w BMW więc trzeba wziąć w łapki większe szczotki z alternatora, lutownicę, pilnik i poświęcić na to 30 minut żeby dopasować szczotki do szczotkotrzymacza, po poskładaniu pompka działa a całkowity koszt naprawy to 10zł za szczotki i 30minut własnego czasu. Tyle że jak taką awarię ma ktoś kto wie o autach tyle co ja o komputerach to za element i wymianę jest w plecy najmniej 200zł...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU!
-
melvin - PierwszyOkrutny
tak mam ale prawie caly czas stoi w garazu bo kupilem focusa na dojazdy do roboty a alfa tylko jak gdzies dalej jade
senek potrzebuje przednie dolne wahacze do alfy 159 SW, 1.9JTDM 2006 110kW
w sklepie najtaniej TRW za 800zl a lemforder po 1400 za sztuke
senek potrzebuje przednie dolne wahacze do alfy 159 SW, 1.9JTDM 2006 110kW
w sklepie najtaniej TRW za 800zl a lemforder po 1400 za sztuke
aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
Melvin niby tak, ale pod warunkiem, że ten sam syn by nie pudrował nosa z puderniczki tej lafiryndy
Ale ogólnie to jak będę miał córkę to każdy absztyfikant na wejściu dostanie liścia na ochłodę ewentualnych niecnych zamiarów
Poebao? Jak to kurva? To mnie każdy straszy, że się targnę na swoje życie jak będę miał zrobić wielowahaczowe z przodu w mojej A4, ale u mnie to dużo taniej wychodzi z tego co pamiętam za całą torbę wahaczy.
Ale ogólnie to jak będę miał córkę to każdy absztyfikant na wejściu dostanie liścia na ochłodę ewentualnych niecnych zamiarów
suhy-19 napisał(a):w sklepie najtaniej TRW za 800zl a lemforder po 1400 za sztuke
Poebao? Jak to kurva? To mnie każdy straszy, że się targnę na swoje życie jak będę miał zrobić wielowahaczowe z przodu w mojej A4, ale u mnie to dużo taniej wychodzi z tego co pamiętam za całą torbę wahaczy.
-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
Vergon napisał(a):Ale ogólnie to jak będę miał córkę to każdy absztyfikant na wejściu dostanie liścia na ochłodę ewentualnych niecnych zamiarów
Albo zawołaj kumpla.
https://www.youtube.com/watch?v=YMnP_zQmMLw
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
gdzieś słyszałem tezę, że jak masz syna, to się martwisz tylko o jednego pindolka.
ale jak masz córkę to o wszystkie pindolki świata.
od Nowego roku do wczoraj walczyłem z jakimś rotawirusem
srałem częściej niż mrugałem.
wczoraj zaczęło przechodzić ale bylem kurewsko odwodniony.
od Nowego roku do wczoraj walczyłem z jakimś rotawirusem
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Dlatego kocham starą niemiecką motoryzację (tudzież hiszpańsko niemiecką - za temperament:-D) Utrzymanie Opela kosztuje mnie grosze a jak przychodzi do wymiany amortyzatorów, wahaczy, łączników albo elementów których nie jestem w stanie pokazać palcem na rysunku technicznym samochodu - wystarczy, że nie paliłbym przez tydzień i wyjdzie na jedno
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Ale gadacie glupoty, Moj syn niedawno skonczyl rok i jestem z niego taki dumny , ze nie znam tak trudnych wyrazow zeby to opisac a jedynym moim zmartwieniem jest to kiedy bede mogl mu kupic pierwszy motocykl
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Vergon napisał(a):Poebao? Jak to kurva? To mnie każdy straszy, że się targnę na swoje życie jak będę miał zrobić wielowahaczowe z przodu w mojej A4, ale u mnie to dużo taniej wychodzi z tego co pamiętam za całą torbę wahaczy.
Miałem właśnie to samo napisać i znowu Vergon mnie uprzedził. Z czego te wahacze w Alfie są zrobione? Dlaczego kosztują tyle, co komplet wielowahaczy w Audi? Ja za dolne wahacze do A6 płaciłem po 150 zeta za sztukę.
madcap napisał(a):od Nowego roku do wczoraj walczyłem z jakimś rotawirusem
Pewnie za mało wypiłeś
rosiboj napisał(a):Ale gadacie glupoty, Moj syn niedawno skonczyl rok i jestem z niego taki dumny , ze nie znam tak trudnych wyrazow zeby to opisac a jedynym moim zmartwieniem jest to kiedy bede mogl mu kupic pierwszy motocykl
Poczekaj aż zacznie dorastać...
Wypadki chodzą po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Tak jak pisałem wcześniej - 150 zeta za wahacz dolny gięty, ale to było ponad rok temu.
Masz tu ceny aktualne: http://allegro.pl/listing/listing.php?o ... i-1-1-1218
Wahacz prosty jest o połowę tańszy. Górne w ogóle kosztują grosze. Czasy, w których wymiana przedniego zawieszenia w Audi przyprawiała o zawrót głowy minęły bezpowrotnie.
Masz tu ceny aktualne: http://allegro.pl/listing/listing.php?o ... i-1-1-1218
Wahacz prosty jest o połowę tańszy. Górne w ogóle kosztują grosze. Czasy, w których wymiana przedniego zawieszenia w Audi przyprawiała o zawrót głowy minęły bezpowrotnie.
Wypadki chodzą po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
madcap napisał(a):gdzieś słyszałem tezę, że jak masz syna, to się martwisz tylko o jednego pindolka.
Hah prawda, pocieszające
Eee to nie ma tragedii, widzę że jest jeszcze taniej niż wtedy jak ostatni raz to sprawdzałem.
A swoja drogą powiem Wam, że ta A4 od momentu zakupu z ~100kkm na liczniku przejechała ~120kkm i NIC NIGDY nie wymagało wymiany poza olejem, filtrami, rozrządem, żarówkami, wycieraczkami i hamulcami i w dalszym ciągu w środku cisza jak makiem zasiał i wszystko działa jak należy.
Żeby to nie była cisza przed burzą, bo jak pyerdolnie gradem usterek to nie będę wiedział w co ręce włożyć
-
Vergon - VIP Ścigacz.pl