Offtop dla Vip'ów
Kravec,
Jakiej firmy kupujesz strój na CR'ke ? Ja założyłem koła enduro do DR'zt i już straszę wiewióki w lesie. Narazie mam zbroje i ochraniacze na kolana. Muszę koniecznie kupic kask crossowy. W moim sie nie da jeździć. Jak otworze szybkę to dostaję tumanem kurzu od goscia z przodu a przy zamkniętej wszystko paruje.
Jakiej firmy kupujesz strój na CR'ke ? Ja założyłem koła enduro do DR'zt i już straszę wiewióki w lesie. Narazie mam zbroje i ochraniacze na kolana. Muszę koniecznie kupic kask crossowy. W moim sie nie da jeździć. Jak otworze szybkę to dostaję tumanem kurzu od goscia z przodu a przy zamkniętej wszystko paruje.
Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
Jaki masz rozmiar to Ci napisze co się da załatwić. Dla nas (dla mnie i kumpla) ogarnąłem 2 HJC AC-MX w zajebistych cenach. Strój biorę Shifta bo dobry i tani, buty mi przypasiły akurat tanie FLY Maverick, zbroje mam od poprzedniego właściciela CR'ki- jakiś O'neal, rękawiczki Shift, ochraniacze na kolana biorę EVS'y bo mi moich Dainese szkoda.
Vergon! SPrzedałem w końcu XR'a je je je! Małe plecy ale problem z głowy
Vergon! SPrzedałem w końcu XR'a je je je! Małe plecy ale problem z głowy
-
kravec - Administrator
Za 999 z przesyłką pobraniową i opłaty allegro. Jakieś 50-70zł jestem w dupsko ale mam go z głowy. Jedna rzecz na sezon widocznie zawsze mi musi wyjść w plecy. Dobrze że nie więcej i że bilans do przodu
Sepo- co z tym kaskiem? Chcesz coś?
Sepo- co z tym kaskiem? Chcesz coś?
-
kravec - Administrator
A tylko ten model morzesz załatwić? Przyznam szczerze, że szukam czegoś taniego. Jak możesz to napisz ja pw coś o cenach i czy można coś jeszcze z innej firmy. Ja zbroje mam swoją a o butach to też myślłem o fly Maverick.
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
Kravec no to masz z bani, ale żeby chociaż szła za tym jakaś "biznesowa" nauczka to już byś był o tą wiedzę mądrzejszy na przyszłość a tutaj to ch** wie o co chodzi, że pełnowartościowy towar nie idzie po kosztach
-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
No dokładnie. Ale z bani..
Teraz historia z wczoraj:
Okazuje się że przekroczenie linii ciągłej jest teraz liczone nie jako jedno wykroczenie, ale jedno wykroczenie od każdego wyprzedzonego pojazdu (nie wiedziałem- podobno od niedawna- tak mnie miły Pan policjant poinformował). Długa prosta, czyściutko, wlokłem się przez kilka kilometrów za 5 tirami (jechałem autem)- w połowie podwójna ciągła bo niby jakiś rozjazd (widoczny całkowicie- było czyściutko)... no to poleciałem. Na końcu wyprzedzania zobaczyłem pocisk w lusterku (najnowszy Pasek 3.6). Jedyne co to nie zmierzyli mi prędkości bo nie zdążyli (koło 120-130 miałem- bez ciśnięcia jakiegoś strasznego bo było czysto.. była chyba 70; oni mieli prawie 170 ). Złapali mnie od drugiego tira bo nie zdążyli jak brałem pierwszego. Łącznie z ewentualnym zmierzeniem prędkości mogłem stracić prawko mając czyste konto.
Teraz historia z wczoraj:
Okazuje się że przekroczenie linii ciągłej jest teraz liczone nie jako jedno wykroczenie, ale jedno wykroczenie od każdego wyprzedzonego pojazdu (nie wiedziałem- podobno od niedawna- tak mnie miły Pan policjant poinformował). Długa prosta, czyściutko, wlokłem się przez kilka kilometrów za 5 tirami (jechałem autem)- w połowie podwójna ciągła bo niby jakiś rozjazd (widoczny całkowicie- było czyściutko)... no to poleciałem. Na końcu wyprzedzania zobaczyłem pocisk w lusterku (najnowszy Pasek 3.6). Jedyne co to nie zmierzyli mi prędkości bo nie zdążyli (koło 120-130 miałem- bez ciśnięcia jakiegoś strasznego bo było czysto.. była chyba 70; oni mieli prawie 170 ). Złapali mnie od drugiego tira bo nie zdążyli jak brałem pierwszego. Łącznie z ewentualnym zmierzeniem prędkości mogłem stracić prawko mając czyste konto.
-
kravec - Administrator
tak na szybko to buty fly są podobno chujowe 1000, chłopaki kiedyś się napalili pokupowali i każdy narzeka, niby są tanie ale bardzo szybko przemiękają i wygoda na poziomie drewniaków za małych o 4 rozmiary... tyle z opinii znajomych którzy tego używają i szukają czegoś lepszego bo kasa dosłownie wywalona w błoto...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU!
-
melvin - PierwszyOkrutny
rocznik 2011 był podobno mega słaby. Pozostałe dają radę z tego co się orientowałem- ale wiadomo- to nie alpiny za 1300. A co do wygody- lepiej mi w nich było niż w FOX'ach- ale to jak z kaskiem- kwestia budowy stopy według mnie. A twarde są.. niestety.
Za tą cenę to mogą się rozlecieć za 2 lata. Przy moim jeżdżeniu powinny wytrzymać Zobaczymy
Za tą cenę to mogą się rozlecieć za 2 lata. Przy moim jeżdżeniu powinny wytrzymać Zobaczymy
-
kravec - Administrator
Tu mam dla was dobre buty w trudne warunki:
http://allegro.pl/gumofilce-pcv-kalosze ... 24098.html
Tanie, wygodne, nie przemakają, no i ten dizajn. Kiedyś się w takich jeździło
http://allegro.pl/gumofilce-pcv-kalosze ... 24098.html
Tanie, wygodne, nie przemakają, no i ten dizajn. Kiedyś się w takich jeździło
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
kravec napisał(a):Teraz historia z wczoraj:
Okazuje się że przekroczenie linii ciągłej jest teraz liczone nie jako jedno wykroczenie, ale jedno wykroczenie od każdego wyprzedzonego pojazdu (nie wiedziałem- podobno od niedawna- tak mnie miły Pan policjant poinformował)
Chyba ich pojebało
-
Invi - VIP Ścigacz.pl
Kravec w weekend polatam po sklepach i postaram sie zmierzyc rozmiary.
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
Invi napisał(a):kravec napisał(a):Teraz historia z wczoraj:
Okazuje się że przekroczenie linii ciągłej jest teraz liczone nie jako jedno wykroczenie, ale jedno wykroczenie od każdego wyprzedzonego pojazdu (nie wiedziałem- podobno od niedawna- tak mnie miły Pan policjant poinformował)
Chyba ich pojebało
Ja się załamałem jak usłyszałem na wstępie 20 punktów...
-
kravec - Administrator
Moim zdaniem, polecieli sobie w ch***, chujki xD
Ale teraz, podobno chcą się wykazać, i nawet za jakieś głupoty, w stylu 100 w zabudowanym, ślą wnioski o odebranie prawka, a sądy to po kolei odrzucają. ch*** że głupio, ważne że w zgodzie z modą na bespieczeństfo.
Ale teraz, podobno chcą się wykazać, i nawet za jakieś głupoty, w stylu 100 w zabudowanym, ślą wnioski o odebranie prawka, a sądy to po kolei odrzucają. ch*** że głupio, ważne że w zgodzie z modą na bespieczeństfo.
-
Invi - VIP Ścigacz.pl