Kradzież motocykli testowych KTM
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Z tego co sie okrętuje to jest przewidziana Bardzo wysoka nagroda za wskazanie pod jakim drzewem motocykle zostały porzucone. Bierzemy pod uwagę fakt ze są to nowe modele nie dostępne w sprzedaży i może ktoś chciał tylko na nich pojeździć i zapomniał je odstawić albo bał się to zrobić
-
RoN - Świeżak
W strone jeleniej gory ?:) to juz wiadomo gdzie macie je szukac. Przeciez tam jest tor. Jacys crossowcy zawineli je. Zaczaic sie nalezy na torze. Pewnie je delikatnie poprzerabiaja tak by na pierwszy rzut oka byly niedorozpoznania.
250kmh<
- Yannkes
- Świeżak
pewnie dawno przebite ale nie zapominajmy ze tych motocykli nie ma jeszcze w sprzedazy wiec jakby na to ni patrzec rzuca sie w oczy.a jak jezdza na torze to zlodzieje moze sami chcha je przetestowac
nsr125------>dr350
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
- patrykmulek
- Bywalec
Co do nagrody, to łącznie:
20 000 zł
Za wskazanie miejsca porzucenia sprawnych jeszcze motocykli nagroda: 10 000 zł (jeżeli będą już zniszczone, wtedy nagroda mniejsza o 50%).
Za doprowadzenie do sprawców kradzieży nagroda: 10 000 zł - jeżeli sprawcy zostaną uznani winnymi.
20 000 zł
Za wskazanie miejsca porzucenia sprawnych jeszcze motocykli nagroda: 10 000 zł (jeżeli będą już zniszczone, wtedy nagroda mniejsza o 50%).
Za doprowadzenie do sprawców kradzieży nagroda: 10 000 zł - jeżeli sprawcy zostaną uznani winnymi.
w sprawie dodania kontakt na priv z user-rem maciek.046
-
Alonzo - Administrator
Dziewczyny i chłopaki, trzeba przestać się mazać:
http://filmy.scigacz.pl/ktm-rip
Zrobili z nas małych bolków, okradli, ale i tak zrobiliśmy swoje. Podziękowania dla RoNa za upamiętnienie tych wiekopomnych i niezapomnianych motocykli.
KTM, spoczywajcie w spokoju.
A my wciągamy spodnie i lecimy dalej do przodu. Już wkrótce cała relacja z testów 2 niesamowitych KTMów.
http://filmy.scigacz.pl/ktm-rip
Zrobili z nas małych bolków, okradli, ale i tak zrobiliśmy swoje. Podziękowania dla RoNa za upamiętnienie tych wiekopomnych i niezapomnianych motocykli.
KTM, spoczywajcie w spokoju.
A my wciągamy spodnie i lecimy dalej do przodu. Już wkrótce cała relacja z testów 2 niesamowitych KTMów.
w sprawie dodania kontakt na priv z user-rem maciek.046
-
Alonzo - Administrator
macie racje trzeba zapomniec o tych motorach ale mam nadzieje ze sie odnajada
Pal gumę nie dusze. ;]
- wojtas1991
- Świeżak
no jakbym tych złodzeji złapał to bym j*** urwał !! bidne bestyjki... ale moze sie odnajda i nie dadza zniszczyc
Yamaha R1 RN19
-
GregorMoto - Bywalec
Pewnie jakiś biedak ukradł i sprzedał na jakimś bazarze za 50zł. Tak bylo z moim "łosiem", ukradli mi go i poszedłem na bazar sprawdzić czy są gdy tanie na pc-ta. A tu widze mój "łosiek" stoji na zabrudzonej wystawie, za jedyne 150zl. Zadzwoniłem na policje. I wszystko dobrze się skończyło.
:] Gruha :]
-
Gruha - Świeżak
taaa biedak, jak dla mnie wszystko zostało ustawione, być może konkurencja chciała sprawdzić nowinki techniczne
Psychologia tłumu mówi, że im większe zbiorowisko ludzi, tym bardziej jego inteligencja zbliża się ku umysłowości debila ...
- gblodz82
- Świeżak
Gdzieś mi się przewinęło że w/w KTM'y są niedostępne w polsce. Na otomoto jest jakaś aukcja. Nie wiem, może to jakoś pomorze (chociaż sam w to wątpię)
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M541634
Powodzenia, oby się znalazły.
Pozdrawiam
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M541634
Powodzenia, oby się znalazły.
Pozdrawiam
Pozdrawiam, | M. | http://bikepics.com/members/misiek669/
-
Misiek669 - Świeżak
Witam mam 17 lat aktualnie posiadam Areoxa i chciałbym go sprzedać i kupić Apriilie RS nie wiecie gdzie najlepiej można znaleźć taki motor może jacyś prywatni sprzedawcy najlepiej na Podkarpaciu a może ktoś ma taki motor do sprzedania albo ma link do jakiejś strony bardzo proszę ja sie na tym za bardzo nie znam
- pucek3x3
- Świeżak
nie spamować prosze
Ja kiedyś sprzedałem jawke koledze i po miesiącu mu ją ukradli. Jakieś 2 tygodnie po kradzieży "Idąc ulicą" zauważyłem moja byłą jawke jak jakiś dwóch typów ją pcha, zadzwoniłem do kolegi czyli jej właściciela, zaraz przyjechał i mało co sie nie popłakał z radości jak ją zobaczył.
Ja kiedyś sprzedałem jawke koledze i po miesiącu mu ją ukradli. Jakieś 2 tygodnie po kradzieży "Idąc ulicą" zauważyłem moja byłą jawke jak jakiś dwóch typów ją pcha, zadzwoniłem do kolegi czyli jej właściciela, zaraz przyjechał i mało co sie nie popłakał z radości jak ją zobaczył.
Bo ja wole jazde na jednym kole ;]
-
kusy - Świeżak
-
wiklad - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Skradziono / zgubiono