[Aktualności] Pierwsze w Polsce dedykowane parkingi...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Pierwsze w Polsce dedykowane parkingi..
Dyskusja na temat: Pierwsze w Polsce dedykowane parkingi dla motocykli i skuterów
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Pierwsze w Polsce dedykowane parkingi dla motocykli i skuterów
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Pierwsze w Polsce dedykowane parkingi dla motocykli i skuterów
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Ma dwa pytania : czy ktoś tych terminali pilnuje ( bo jeżeli nie, to złodziej ma kask , kurtkę i rękawiczki na wyciagnięcie ręki - przecież to nie sejfy) oraz ile kosztuje używanie terminala.
Od lat przyjaznym miejscem dla motocyklistów jest Arkadia w Warszawie - mają tam bezpłatny dostęp do parkingu strzeżonego przy najlepszym wejściu podziemnym do Arkadii, zamykane szafki na kaski i osprzęt, miejsce do ładowania akk , a co najważniejsze, wszystko to w polu widzenia życzliwych pracowników firmy chroniącej parking.
Jako bonusik można tam nieraz pooglądać stojące gabloty za ok. 1 mln zł /szt. <br><hr>rami
Od lat przyjaznym miejscem dla motocyklistów jest Arkadia w Warszawie - mają tam bezpłatny dostęp do parkingu strzeżonego przy najlepszym wejściu podziemnym do Arkadii, zamykane szafki na kaski i osprzęt, miejsce do ładowania akk , a co najważniejsze, wszystko to w polu widzenia życzliwych pracowników firmy chroniącej parking.
Jako bonusik można tam nieraz pooglądać stojące gabloty za ok. 1 mln zł /szt. <br><hr>rami
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mam niestety te same obawy co "rami". Niech zrobią miejsca przeznaczone tylko dla motocykli i zabetonują długą, grubą rurę. Każdy sobie zapnie sprzęt swoim łańcuchem i wszyscy będą szczęśliwi. W UK mieszkam ponad 8 lat i takiej szafeczki jeszcze nie widziałem. Fajnie jak by były bardziej popularne ale generalnie jestem zadowolony jak jest parking motocyklowy z możliwością przypięcia sprzęta do jakiejś konkretnej rury. Rozwiązanie bardzo ciekawe i użyteczne ale w Polsce obawiał bym się kradzieży kasku i kurtki. O ile w UK mój kask jest wart tylko 400 GBP to PL to już 2000 PLN co może skutecznie zachęcić wielu amatorów cudzej własności do próby wypatroszenia takiej szafeczki.<br><hr>Kooba
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak zostawia się kask i rękawiczki pod siedzeniem to też mogą ukraść a nawet cały motor mogą... ryzyko jest zawsze i wszędzie... i dlatego najlepiej samemu mieć ubezpieczenie na wszelkie ewentualności a złodziej jak i był to i będzie gdziekolwiek byśmy nie byli "nawet w domu na którymś pietrze dochodzi do włamania i nie koniecznie musi to być parter"... myślę że pomysł jest świetny i cieszy mnie to że w Polsce przełamujemy bariery i jest coraz bardziej nowocześnie i wygodnie... kto nie chce korzystać -nie musi... zawsze moe dalej chodzić po centrum handlowym obładowany jak " słoń"... ))<br><hr>Dimi
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak zostawia się kask i rękawiczki pod siedzeniem to też mogą ukraść a nawet cały motor mogą... ryzyko jest zawsze i wszędzie... i dlatego najlepiej samemu mieć ubezpieczenie na wszelkie ewentualności a złodziej jak i był to i będzie gdziekolwiek byśmy nie byli "nawet w domu na którymś pietrze dochodzi do włamania i nie koniecznie musi to być parter"... myślę że pomysł jest świetny i cieszy mnie to że w Polsce przełamujemy bariery i jest coraz bardziej nowocześnie i wygodnie... kto nie chce korzystać -nie musi... zawsze może dalej chodzić po centrum handlowym obładowany jak " słoń"... ))Komentatorzy napisał(a):Mam niestety te same obawy co "rami". Niech zrobią miejsca przeznaczone tylko dla motocykli i zabetonują długą, grubą rurę. Każdy sobie zapnie sprzęt swoim łańcuchem i wszyscy będą szczęśliwi. W UK mieszkam ponad 8 lat i takiej szafeczki jeszcze nie widziałem. Fajnie jak by były bardziej popularne ale generalnie jestem zadowolony jak jest parking motocyklowy z możliwością przypięcia sprzęta do jakiejś konkretnej rury. Rozwiązanie bardzo ciekawe i użyteczne ale w Polsce obawiał bym się kradzieży kasku i kurtki. O ile w UK mój kask jest wart tylko 400 GBP to PL to już 2000 PLN co może skutecznie zachęcić wielu amatorów cudzej własności do próby wypatroszenia takiej szafeczki.<br><hr>Kooba<br>
<br><hr>Dimi
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości