POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
.. no nawet nie potrafię zdefiniować tego co bym chciała jest aż tak źle... pewnie, że nie na motorze a motorem
tzn motocyklem
Moderator:
To zapoznaj się jeszcze z FAQ (na górze po lewej masz link).
WR81
tzn motocyklem
Moderator:
To zapoznaj się jeszcze z FAQ (na górze po lewej masz link).
WR81
- niezorientowana
- Świeżak
Cześć! Jestem z Dobczyc (okolice Krakowa) od dłuższego czasu chcę kupić jakiegoś dwuślada i chyba nareszcie będę go miał. Wasze forum baardzo mi pomogło. Pewnie nie raz pomoże a z czasem może ja będę mogł komuś służyć radą
- szuter
- Świeżak
szuter napisał(a):od dłuższego czasu chcę kupić jakiegoś dwuślada
hmm dwuślad to chyba nie to forum bo dwuślad to samochód albo moto z krzywą ramą wiec...
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
Witam,
ponieważ gore wziął rozsądek to dopiero od miesiąca jeżdżę swoim motocyklem bo na prawko czekałem . jest to GS500F który najczęściej spotyka się z osobami zaczynającymi przygodę z motocyklami. Co prawda jeżdżę nim miesiąc ale z zazdrością patrze już na GSRX750
A zobaczyć mnie można głownie na trasach Skierdy (koło nowego dworu maz.) a warszawą
ponieważ gore wziął rozsądek to dopiero od miesiąca jeżdżę swoim motocyklem bo na prawko czekałem . jest to GS500F który najczęściej spotyka się z osobami zaczynającymi przygodę z motocyklami. Co prawda jeżdżę nim miesiąc ale z zazdrością patrze już na GSRX750
A zobaczyć mnie można głownie na trasach Skierdy (koło nowego dworu maz.) a warszawą
-
nowa$ - Świeżak
evil napisał(a):tak, bierz Kwasaki...
KX 125 po lekkim tuningu, jakieÅ› 42KM - poniewiera strasznie!!!
kolega ma yz 250. Ten, to dopiero wymiata
ps. ale Ty wierny zieleni, więc...
-
barteckstreet - Świeżak
Witam wszystkich.Jestem Jawsim, hehe,mam taką ksywkę od 10 lat, bo miałem jawke z silnikiem od simsona, a taki właśnie napis widniał na baku.Głupawe,ale sie przyzwycziłem.mam 22 lata i obecnie mam cztery sprzęty: Jawe 350 TS, Honde CB250N, Yamahe XJ600S Diversion i mini bike:) najczęściej śmigam Jawą bo to mój ulubiony motocykl,pieszczocha. i nie obchodzi mnie co ludzie mówią o Jawach, jest super.ja szanuje wszystkie motocykle.pozdrawiam wszystkich motocyklistów teoretyków i praktyków.
- Jawsim
- Świeżak
Yo
imie:Daniel
Nazwisko:po tatusiu
jeździłem: komarkami,kinroadem,Aeroxem, Hondą MB
jeżdże: SZUKAM jakieś 125
miejscowośc: Wyrzysk
imie:Daniel
Nazwisko:po tatusiu
jeździłem: komarkami,kinroadem,Aeroxem, Hondą MB
jeżdże: SZUKAM jakieś 125
miejscowośc: Wyrzysk
-
Valentino-Rossi-46 - Bywalec
Siema! Nazywam się Jarek, lat 24. Co prawda nie mam jeszcze zabaweczki, ale do lutego, najdalej marzec zamierzam byc właścicielem Suzi GSX600-F. Zdążyłem już przeczytać opinie o użytkowaniu i walorach tego modelu. Szczególnie dokładnie opisał go mar111cin. Brawo dla Niego!!! Czy może mi ktoś z dotychczasowych użytkowników GSX-a poradzić na co szczególnie mam zwrócić uwagę przy kupnie. Nie chodzi mi tu o opony, klocki, łańcuch itp. tylko jakieś newralgiczne elementy tego modelu. Pomijam też bodaj najważniejsze elementy takie jak silnik czy prosta rama. Bardziej mam na myśli typowe dla F-ki minusy, jeśli są takie. P.S. Mam nadzieję że już niedługo będę mógł się z Wami dzielić moimi opiniami na temat już wtedy mojej Suzi.
- jari
- Świeżak
Siemka!
Aby rytualowi stalo sie zadosc...
Jestem Marcin (nazwisko mam takie dlugawe wiec pominmy 21lat, studiuje germanistyke (co kto lubi... )
obecnie katuje takiego malego chinskiego pierdolotka co mu na plastikach wypisali ZIPP... i nie mam pojecia skad mi sie to w domu znalazlo
jedno suzuki juz w zyciu rozbilem (wlasnosc WORD Tarnobrzeg- i dobrze im tak!)
Mein Traum: GSXR 750
Pozrowka!
Aby rytualowi stalo sie zadosc...
Jestem Marcin (nazwisko mam takie dlugawe wiec pominmy 21lat, studiuje germanistyke (co kto lubi... )
obecnie katuje takiego malego chinskiego pierdolotka co mu na plastikach wypisali ZIPP... i nie mam pojecia skad mi sie to w domu znalazlo
jedno suzuki juz w zyciu rozbilem (wlasnosc WORD Tarnobrzeg- i dobrze im tak!)
Mein Traum: GSXR 750
Pozrowka!
-
mr_neox - Świeżak
Witam
Jestem Rafał , mam 20 lat, mieszkam 50 km od Rzeszowa w Orzechówce . Posiadam na chwile obecną zxr 750 z 90 r. (jak go zrobie to będę jeździł ) to mój motor http://img183.imageshack.us/my.php?image=img0203yf5.jpg
Jestem Rafał , mam 20 lat, mieszkam 50 km od Rzeszowa w Orzechówce . Posiadam na chwile obecną zxr 750 z 90 r. (jak go zrobie to będę jeździł ) to mój motor http://img183.imageshack.us/my.php?image=img0203yf5.jpg
- szatan
- Świeżak
Siema...Jestem Mariusz mam 17 lat...jestem z Brzezin koło Częstochowy...Jeżdże Rometem Chartem od 3 lat w 2007r robię prawko, więc kupie coś większego...javascript:emoticon(':D')
Very Happy...
a tu link do zdjęc i opisu mojego Charcika...
http://www.polskajazda.pl/index.php?opc ... ojazd=4963
Kocham motocykle i tak zostasnie...
Very Happy...
a tu link do zdjęc i opisu mojego Charcika...
http://www.polskajazda.pl/index.php?opc ... ojazd=4963
Kocham motocykle i tak zostasnie...
- marek_mrk
- Świeżak
-
sopel - Świeżak
Cze
Mam 18 lat,
dotychczas jezdzilem wieloma motorkami ale wlasne mialem tylko komarki rometu
duzo czasu poswiecilem na rozne naprawy itp wiec znam sie dosyc
obecnie mam motorynke komarek rometu czerwony, chyba kazdy kiedys takowy widzial
przymierzam kupic se Suzuki rg 80.. niedrogi a funkcjonalny Piszcie co o tym myslicie
Mam 18 lat,
dotychczas jezdzilem wieloma motorkami ale wlasne mialem tylko komarki rometu
duzo czasu poswiecilem na rozne naprawy itp wiec znam sie dosyc
obecnie mam motorynke komarek rometu czerwony, chyba kazdy kiedys takowy widzial
przymierzam kupic se Suzuki rg 80.. niedrogi a funkcjonalny Piszcie co o tym myslicie
- SuzukiRG80
- Świeżak
powitanie
No właśnie gdzie moje maniery, witam wszystkich serdecznie, jestem Wojtek (speedo 26). Moje początki to OGAR 205. pamiętam, ogromna maszyna, odpalałem na podnużkach, a potem z podnużek, bieg i hop jazda, ledwie mogłem bieg zmienić. Potem długo nic, tylko marzenia, ale w tym sezonie poznałem kolesia, przewiózł mnie na swojej SUZI GSXR 750, 230 km/h bez kasku myślałem że mi uszy urwie, booooosko było. Po tygodniu nie wytrzymałem kupiłem HONDĘ CBR600F2. Zrzuciła mnie trzy razy bestia jedna, dwa ślizgi i raz próbowałem stopki na nieznanym gruncie. Szaruga była i nie zauważyłem wyrwy w asfalcie( poleciałem jak żaba he he) ale hujowej baletnicy to i rąbek u spudnicy no nie. Teraz tylko klatka na silnik, crashpady, czekać wiosny i wio na ulice babcie na przejściach straszyć. A mieszka mi się w niewielkiej miejscowości co jej na mapach nie ma znajdującej się 10 minut od ostrołęki, a przepraszam ostatnio było 9 minutek. A marzy mi się R1 lub jakieś K5 i power comander na około 200 koników mocy i przekroczenie bariery 300 km/h. Tak, tak mam tę świadomość że przyczyniam się niekiedy do tego że niektóży mniej lubią motocyklistów , ale jak to mój kolega powiedział "jakby mnie ktoś próbował oblecieć to tłoki by powypluwała a nie dałbym się" ja może nie aż tak, ale niech ktoś zaprzeczy że nie jest fajnie brać tych powolniaków od czterech kółek, oczywiście z całym szacuneczkiem bo czasem sam staję się takim powalniakiem.A na wiosnę to se może w końcu lejce zrobie na motur i bede wtedy legal, i będę mógł pomachać do panów policjantów i w końcu zauważą bo teraz to chyba nie zauważali bo żaden nie odmachiwał. To by było na tyle. Pozdro , speedo26.
-
speedo26 - Świeżak
-
kogut. - Bywalec
Siema mam na imie PAtryk mam 13prawie 14lat mój brat ma......................................skromny motor bo kosztujacą 30tys hayabuse!Jechałem z nim i nie chce więcej jechalismy 150km/h dal mi sie raz przejechać po 50metrowym odcinku rzeczywiśce to ma kopa! lekutko dodałem gazu i juz podnosiło przód.
- Patryk512
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości