POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
-
specificman - Świeżak
Witam Wszystkich.
Mam na imię Piotrek. Od małego gnoja mieszkam w Warszawie. Bezołowiowa płynie w żyłach od zawsze. Od początku zacząłem się lubować w sportowych samochodach. Na motocykle musiałem dorosnąć i od 2 sezonów dołączyłem do zacnego grona użytkowników jednośladów napędzanych mechanicznie. Cały czas się uczę, zdobywam doświadczenie przemierzając kilometry po polskich drogach, a czasem podczas zwykłej jazdy dookoła "komina". Przygodę zacząłem skromnie od motocykla YAMAHA YZF 600R THUNDERCAT.
Mam na imię Piotrek. Od małego gnoja mieszkam w Warszawie. Bezołowiowa płynie w żyłach od zawsze. Od początku zacząłem się lubować w sportowych samochodach. Na motocykle musiałem dorosnąć i od 2 sezonów dołączyłem do zacnego grona użytkowników jednośladów napędzanych mechanicznie. Cały czas się uczę, zdobywam doświadczenie przemierzając kilometry po polskich drogach, a czasem podczas zwykłej jazdy dookoła "komina". Przygodę zacząłem skromnie od motocykla YAMAHA YZF 600R THUNDERCAT.
Po co chodzić, jeśli można latać.
-
stniklas - Świeżak
Sorki za zamieszanie, mam nadzieję, że teraz to odpowiedznie miejsce do przywitania
Więc jeszcze raz.
Witam wszystkich.
Jestem z Dębicy- 36 latek, nie ma co ukrywać
Moja przygoda z motocyklami zaczęła się kilkadziesiąt lat temu na poczciwych sprzętach PRL i została przerwana na wiele lat. Jednak powróciłem w poprzednim sezonie do tego co kochałem i kocham nadal. Miniony sezon zacząłem "klasykiem" FZ750, myślałem, że po tak długiej przerwie nie okiełznam tej wagi i 100 koni, ale jak widać się udało Yamaszka choć leciwa bo z 1986 roku to i tak dała mi wiele radości z jazdy. Niedawno oddałem swoją Fz-tę mam nadzieję, że w dobre ręce. Obecnie bez moto, lecz szukam jakiegoś poczciwego sprzętu, bo wiosna tuż tuż. Poszukiwania się przeciągają, nie wiedziałem, żę znalezienie w miarę dobrego sprzętu będzie takie trudne............
Jeszcze raz witam wszystkich serdecznie.
Więc jeszcze raz.
Witam wszystkich.
Jestem z Dębicy- 36 latek, nie ma co ukrywać
Moja przygoda z motocyklami zaczęła się kilkadziesiąt lat temu na poczciwych sprzętach PRL i została przerwana na wiele lat. Jednak powróciłem w poprzednim sezonie do tego co kochałem i kocham nadal. Miniony sezon zacząłem "klasykiem" FZ750, myślałem, że po tak długiej przerwie nie okiełznam tej wagi i 100 koni, ale jak widać się udało Yamaszka choć leciwa bo z 1986 roku to i tak dała mi wiele radości z jazdy. Niedawno oddałem swoją Fz-tę mam nadzieję, że w dobre ręce. Obecnie bez moto, lecz szukam jakiegoś poczciwego sprzętu, bo wiosna tuż tuż. Poszukiwania się przeciągają, nie wiedziałem, żę znalezienie w miarę dobrego sprzętu będzie takie trudne............
Jeszcze raz witam wszystkich serdecznie.
- Gibson
- Świeżak
- hejnalista
- Świeżak
cześć
Maciek z tej strony
od tygodnia spełniam swoje młodzieńcze marzenie - robię kurs na prawko (pierwszy Świat Motocykli kupiłem 16 lat temu )
obecnie mam 28 lat; póki co mam za sobą tylko jazdy na placu, ale w przyszłym tygodniu ruszam w miasto
pozdrówki
Maciek z tej strony
od tygodnia spełniam swoje młodzieńcze marzenie - robię kurs na prawko (pierwszy Świat Motocykli kupiłem 16 lat temu )
obecnie mam 28 lat; póki co mam za sobą tylko jazdy na placu, ale w przyszłym tygodniu ruszam w miasto
pozdrówki
- gabaryt
- Świeżak
To i ja wszystkich witam. Jestem ERC mam 21 lat (za pół roku 22). Prawo jazdy kategorii A zrobiłem 3 grudnia roku ubiegłego. Motocykla pragnę, kocham i potrzebuję. Niestety miałem w tym roku kupić co się nie udało, ale skarbonka się zapełnia i mam nadzieję w przyszłym sezonie już na ulice wyjechać. Wyjechać chciałbym Hondą CB500 i ujeżdżać ją tak długo dopóki nie będę objeżdżał każdej Hajabuzy w okolicy , po czym przesiadka na coś bardziej sportowego.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
- erc
- Świeżak
Siemka,
jestem Marcin. Nie tak dawno zrobiłem prawko i od tego sezonu zaczynam przygodę na jednośladzie.
jak to się u mnie zaczęło? Film Easy Rider. Przypuszczam, że od tego zaczynają tysiące motocyklistów na całym świecie od dobrych 40 lat.
Pozdrowienia!
jestem Marcin. Nie tak dawno zrobiłem prawko i od tego sezonu zaczynam przygodę na jednośladzie.
jak to się u mnie zaczęło? Film Easy Rider. Przypuszczam, że od tego zaczynają tysiące motocyklistów na całym świecie od dobrych 40 lat.
Pozdrowienia!
- MartinMichel
- Świeżak
witam,mam na imię Dawid i chciałbym przywitać wszystkich zapalonych motocyklistów oraz motocyklistki.od dłuższego czasu śledzę jak i czytam z wielka uwaga artykuły które się tu znajdują i uważam ze to świetna strona.mój sprzęt to KAWASAKI KLR 650.mam nadzieje ze będzie nam się dobrze współpracować.pozdrawiam
- warzywek1
- Świeżak
Witam wszystkich
O motocyklach myślę od wielu lat ale dopiero w tym roku postanowiłem ziścić swoje marzenie. Obecnie stoję przed jazdami na prawo jazdy i wyborami przed którymi stał każdy motocyklista na samym początku
pozdrawiam
O motocyklach myślę od wielu lat ale dopiero w tym roku postanowiłem ziścić swoje marzenie. Obecnie stoję przed jazdami na prawo jazdy i wyborami przed którymi stał każdy motocyklista na samym początku
pozdrawiam
- asq_rex
- Świeżak
-
k9aro3l - Stały bywalec
Witaj nowy użytkowniku, mam nadzieję że się odnajdziesz w naszej formuowej rodzinie
how low can you go? | www.pajacyk.pl
-
k9aro3l - Stały bywalec
Witam wszystkich, jestem Kuba, pochodzę z Żar (lubuskie, kojarzcie z Woodstockiem) ale obecnie mieszkam we Wrocku ze względu na studia. Na dwóch kołach od 10 roku życia, najpierw motorynka Rometa, potem Simsonki SR50 i S51. Jak miałem 16 lat zrobiłem A1 i śmigałem Yamahą Virago 125. Jak tylko stuknęło 18, przesiadka na Hondę Shadow 750, a potem na czerwoną Yamahę Royal Star Venture, na której nawijam do dzisiaj.
Pozdro dla wszystkich.
Pozdro dla wszystkich.
- Qbel
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość