POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Witam wszystkich, Kamil jestem.
Na stałe mieszkam w Tarnowie, studiuje w Krakowie informatykę. Jestem właśnie podczas kursu na "A" (po teorii, wkrótce pierwsza jazda). Nigdy wcześniej nie jeździłem
Na stałe mieszkam w Tarnowie, studiuje w Krakowie informatykę. Jestem właśnie podczas kursu na "A" (po teorii, wkrótce pierwsza jazda). Nigdy wcześniej nie jeździłem
- White_Raven
- Świeżak
Siemano wszystkim! Jestem Grzesiek mieszkam w Tarnowie i jest to mój trzeci dom(wcześniej mieszkałem na wsi) i pewnie nie ostatni;p A więc mam 16 lat aktualnie jeżdżę skuterem ale już wcześniej miałem jakieś złomiki mam zamiar kupić jakieś moto i już za 2 tyg powinienem je mieć (prawdopodobnie aprilia af1 125 z 1992r) we wakacje jak jeszcze bd w Pl to zrobię sobie a1 chyba że budżet nie pozwoli;) ale jak na razie to wszystko małymi kroczkami. Tak więc jeszcze raz witam wszystkich;D
- grzech520
- Świeżak
Witam
Mam na imię Michał, mam 20 lat mieszkam koło Ostrowca Św. Od kilku miesięcy przeglądam forum więc myślę, że pora się przywitać. Moto dopiero w planach
- michalsz21
- Świeżak
Witam.
W zasadzie na forum jestem juz od chwili(zeszly sezon) ale dopiero teraz naszlo mnie zeby napisac o sobie pare slow...
Łukasz,28 lat,Kraków
Moja przygoda z motoryzacja....zaczela sie ...hmmm...dawno...z 11-12 lat temu
Fiat 126p...stary trup...1984...tyle samo jezdzilem co naprawialem ;2 lata
Fiat 126p el -juz lepiej...ale moc ta sama...wciaz 24KM;1 rok
Honda CRX- poczatek milosci do japonskich marek...124KM...robilo swoje...1 rok wyjezdzony
wyjazd do UK na 3,5 roku zostaje bez srodka transportu...
Skoda Felicja-Honda NSR 125...poczatek zabawy z motocyklami do ktorych miloscia zarazil mnie brat....
1 rok posmigalem obydowma...
Opel Corsa...jako iz zmienilem stan cywilny i spodziewam sie potomstwa...wiec jest mi potrzebny 4-kolowy srodek transportu...
Honda Hornet...z dnia na dzien lubie ja coraz bardziej ...
pozdrawiam
Łukasz vel Ltcrx
W zasadzie na forum jestem juz od chwili(zeszly sezon) ale dopiero teraz naszlo mnie zeby napisac o sobie pare slow...
Łukasz,28 lat,Kraków
Moja przygoda z motoryzacja....zaczela sie ...hmmm...dawno...z 11-12 lat temu
Fiat 126p...stary trup...1984...tyle samo jezdzilem co naprawialem ;2 lata
Fiat 126p el -juz lepiej...ale moc ta sama...wciaz 24KM;1 rok
Honda CRX- poczatek milosci do japonskich marek...124KM...robilo swoje...1 rok wyjezdzony
wyjazd do UK na 3,5 roku zostaje bez srodka transportu...
Skoda Felicja-Honda NSR 125...poczatek zabawy z motocyklami do ktorych miloscia zarazil mnie brat....
1 rok posmigalem obydowma...
Opel Corsa...jako iz zmienilem stan cywilny i spodziewam sie potomstwa...wiec jest mi potrzebny 4-kolowy srodek transportu...
Honda Hornet...z dnia na dzien lubie ja coraz bardziej ...
pozdrawiam
Łukasz vel Ltcrx
-
Ltcrx - Świeżak
Witam.
Nazywam się Marcin, mieszkam w Gdyni, jestem początkującym kierowcą jednośladu, po dwóch latach posiadania kat B, zdecydowałem zrobić prawo jazdy na kat A. I tym o to sposobem od niecałego tygodnia jestem posiadaczem Hondy Hornet CB 600F z 2002roku.
Nazywam się Marcin, mieszkam w Gdyni, jestem początkującym kierowcą jednośladu, po dwóch latach posiadania kat B, zdecydowałem zrobić prawo jazdy na kat A. I tym o to sposobem od niecałego tygodnia jestem posiadaczem Hondy Hornet CB 600F z 2002roku.
Honda Hornet CB600F
- mos07
- Świeżak
Witam wszystkich, jestem Bartek, aktualnie żyję sobie w okolicach Tomaszowa Lubelskiego (woj. lubelskie), mam 21 lat. Przygodę z dwoma kółkami zacząłem kiedy miałem jakieś 9 lat lecz dopiero teraz po miesiącach ciężkiej pracy w końcu dorobiłem się tego czego chciałem czyli Suzuki GSXR 600 z 2001 roku. Moja przygoda z forum trwa już ponad rok (wcześniej na innym koncie) ale dopiero teraz postanowiłem się ujawnić. Pozdrawiam.
-
bartek_GiX_ - Świeżak