POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
hallo
hej, jeżdżę parę lat... kiedyś GS500 obecnie Kawa ZX6 01...
szukam osób z okolic śląskiego które bęą zainteresowane wyskokiem na rundę WMMP (termin do ustalenia) lub MotoGP...pozdro
szukam osób z okolic śląskiego które bęą zainteresowane wyskokiem na rundę WMMP (termin do ustalenia) lub MotoGP...pozdro
- stolarczykrm
- Świeżak
witam
mam na imię Rafał jeżdzę aktualnie GSXR 1000 k2 i szukam dla niego jakiegoś domu głupio żeby tak na ulicy stał, Ząbki okolice tel 602 337 048.Pozdrawiam
mam na imię Rafał jeżdzę aktualnie GSXR 1000 k2 i szukam dla niego jakiegoś domu głupio żeby tak na ulicy stał, Ząbki okolice tel 602 337 048.Pozdrawiam
gsxr1000
- rafaelGSXR
- Świeżak
Witam wszystkich użytkowników. Mam na imię Michał i mieszkam w okolicach Poznania. 11 czerwca pyknie 16 lat. Aktualnie śmigam czerwonym Roxem. Jak chyba każdy "chłop" interesuje się dziewczętami , motoryzacją (szczególnie ciężarówkami i oczywiście skuterami:P) nie znam się jednak na nich tak dobrze jak niektórzy na tym forum, ale gdzie co jest to wiem, sportem i innymi pierdółkami. Na razie jeszcze chodzę do ostatniej klasy gim a potem?? jeszcze nie wiem .
PS.
Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do swego grona??
Pozdrawiam
PS.
Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do swego grona??
Pozdrawiam
- Michu93
- Świeżak
No to czas na mnie Nazywam się Adrian i do niedawna byłem cichym użytkownikiem tego forum, aczkolwiek nie byłem zarejestrowany Jednakże zakup Yamahy fzr600 skłonił mnie do zarejestrowania się A tak poza tym to mój pierwszy motor Wcześniej był tylko ogar Pozdrawiam serdecznie
Czarna perełka Fzr 600 ))
-
AdiDzi - Świeżak
Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Sebastian, mieszkam niedaleko Włocławka. Jestem siedemnastolatkiem (rocznik 92), interesuje się sportem. Moją pasją są motocykle. Swoją przygodę z dwoma kółkami zacząłem dwa lata temu od Simsona s51, którego użytkuje do tej pory. Pod koniec roku mam zamiar zrobić sobie prawko i następny sezon zacząć na GSie lub jakimś podobnym nakedzie <600ccm.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Szary
- Świeżak
przywitanie
Witam wszystkich! Nazywam się Bartek i mam 33 lata.
Mieszkam pod Warszawą.
Moja Żona stwierdziła że ja się starzeję, już tłumaczę dlaczego.
Motocyklową przygodę zacząłem jakieś 15 lat temu - motorynka-komarek-MZ 150-skuter 50 ccm - 10 lat temu.
W tym roku po tej 10 letniej przerwie ,pewnego dnia zachciało mi się znowu...
Znajomy zmieniał motocykl na szybszy no i kupiłem bandziorka 600.
Stoi teraz w garażu i mnie denerwuje niestety bo prawa jazdy kat. A
jeszcze nie mam. Jestem na kursie ,jazdy mam "aż" 4 godziny tygodniowo
bo niestety nie tylko ja w tym sezonie mam taki kaprys...
Mieszkam pod Warszawą.
Moja Żona stwierdziła że ja się starzeję, już tłumaczę dlaczego.
Motocyklową przygodę zacząłem jakieś 15 lat temu - motorynka-komarek-MZ 150-skuter 50 ccm - 10 lat temu.
W tym roku po tej 10 letniej przerwie ,pewnego dnia zachciało mi się znowu...
Znajomy zmieniał motocykl na szybszy no i kupiłem bandziorka 600.
Stoi teraz w garażu i mnie denerwuje niestety bo prawa jazdy kat. A
jeszcze nie mam. Jestem na kursie ,jazdy mam "aż" 4 godziny tygodniowo
bo niestety nie tylko ja w tym sezonie mam taki kaprys...
- bartbialy
- Świeżak
Witam
Nazywam się Mateusz, mam 15 lat. Mieszkam w Oławie ( 30km na południe od Wrocławia )
Już niedługo zaczynam przygodę z motocyklami. Pierwszym wybrankiem jest Romet Ogar 200
Interesuje się motoryzacją, komputerami i jak każdy "zdrowy chłop" kobietami
Pozdrawiam
Nazywam się Mateusz, mam 15 lat. Mieszkam w Oławie ( 30km na południe od Wrocławia )
Już niedługo zaczynam przygodę z motocyklami. Pierwszym wybrankiem jest Romet Ogar 200
Interesuje się motoryzacją, komputerami i jak każdy "zdrowy chłop" kobietami
Pozdrawiam
Pierwszy sezon już za mną
Cały i w jednym kawałku
Cały i w jednym kawałku
-
Beton - Świeżak
Witam wszystkich!
Na imię mi Paweł, mieszkam, śmigam i studiuję w Łodzi. Moja faza na temat motocykli zaczęła się coś koło 2003 roku gdy na giełdzie samochodowej zobaczyłem Aprilię RS50
Krótko śmigałem na Simsonie SR2E, rocznik '62 a aktualnie jeżdżę Suzuki RG80. W tym roku planuję przesiadkę na coś pokroju Fazera 600, SV 650 lub Bandita.
Szerokości!
Na imię mi Paweł, mieszkam, śmigam i studiuję w Łodzi. Moja faza na temat motocykli zaczęła się coś koło 2003 roku gdy na giełdzie samochodowej zobaczyłem Aprilię RS50
Krótko śmigałem na Simsonie SR2E, rocznik '62 a aktualnie jeżdżę Suzuki RG80. W tym roku planuję przesiadkę na coś pokroju Fazera 600, SV 650 lub Bandita.
Szerokości!
- Ejcz
- Świeżak
-
milosz1975 - Świeżak
to i może ja się przedstawię.
mam na imie ewa i za mną 23 lata .
zawsze byłam przeciwna motorom..do czasu jak dosiadłam skuter bodajże coś koło 100dm Honda airblade ale chyba nie ma jej na europejskim rynku ( pierwszy raz jeżdziłam podbijając Azję-Wietnam
drugie podejście było na skuterze yamaha nouvo 120dm bodajże i tu rozwinięcie 90km/h było dla mnie tak porywające że po powrocie postanowiłam zapisać się na kat A (B mam od ponad 2 lat)..
moje doświadczenie jest o tyle ciekwasze że moje kroki stawiane były w mieście gdzie mijają cię miliony moto bików i musisz uważąć żeby nie opszeć się o czyjąś rurę wydechową..
trzymajcie kciuki za egz.
mam na imie ewa i za mną 23 lata .
zawsze byłam przeciwna motorom..do czasu jak dosiadłam skuter bodajże coś koło 100dm Honda airblade ale chyba nie ma jej na europejskim rynku ( pierwszy raz jeżdziłam podbijając Azję-Wietnam
drugie podejście było na skuterze yamaha nouvo 120dm bodajże i tu rozwinięcie 90km/h było dla mnie tak porywające że po powrocie postanowiłam zapisać się na kat A (B mam od ponad 2 lat)..
moje doświadczenie jest o tyle ciekwasze że moje kroki stawiane były w mieście gdzie mijają cię miliony moto bików i musisz uważąć żeby nie opszeć się o czyjąś rurę wydechową..
trzymajcie kciuki za egz.
- ewa86
- Świeżak
Witam jestem tutaj nowy
Mam na imie Dominik. Do tej pory fascynowały mnie samochody tuninng itp mam juz swoje wymarzone 4 kulka ktorych nie zamierzam zmieniać od pewnego czasu zacząłem poważnie myśleć nad kupnem motocykla i zrobienia prawka miałem juz doświadczenie z motocyklami w szczeniackim wieku teraz znajomego Fazerem 600
i tak pokosiło mnie )
jestem w trakcje poszukiwań
Narazie wybór padl na kawasaki ninja lub Honda CBR moze Yamaha oczywiscie 600 1997 do 2001r
Narazie ogladane do tej pory nic sensownego nie trafilem...
Narazie to tyle
Witam wszystkich serdecznie :>
Mam na imie Dominik. Do tej pory fascynowały mnie samochody tuninng itp mam juz swoje wymarzone 4 kulka ktorych nie zamierzam zmieniać od pewnego czasu zacząłem poważnie myśleć nad kupnem motocykla i zrobienia prawka miałem juz doświadczenie z motocyklami w szczeniackim wieku teraz znajomego Fazerem 600
i tak pokosiło mnie )
jestem w trakcje poszukiwań
Narazie wybór padl na kawasaki ninja lub Honda CBR moze Yamaha oczywiscie 600 1997 do 2001r
Narazie ogladane do tej pory nic sensownego nie trafilem...
Narazie to tyle
Witam wszystkich serdecznie :>
- dzaba83
- Świeżak
Witam kolegów i koleżanki !
Nazywam się bartek i jestem z radomska, prawko na moto od dawna ale nigdy nie miałem swojego nadejszła wiekopomna chwila i postanowiłem sobie kupić motocykl (ale to fajnie brzmi) bo przecież coś od życia się chyba należy !!
Pozdrawiam
Nazywam się bartek i jestem z radomska, prawko na moto od dawna ale nigdy nie miałem swojego nadejszła wiekopomna chwila i postanowiłem sobie kupić motocykl (ale to fajnie brzmi) bo przecież coś od życia się chyba należy !!
Pozdrawiam
- bartek.rad
- Świeżak