POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
siemanko wszem i wobec
mam na imię Konrad jestem z Wrocławia właśnie poszukuję jakiegoś sprzętu chciał bym jeździć bez awaryjnie i ekonomicznie sportowo i bezpiecznie ;P
pozdro
mam na imię Konrad jestem z Wrocławia właśnie poszukuję jakiegoś sprzętu chciał bym jeździć bez awaryjnie i ekonomicznie sportowo i bezpiecznie ;P
pozdro
- mlody-rider
- Świeżak
Siemacie Bikery
Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
22.10.08 ====> Zdałem Prawko
22.10.08 ====> Zdałem Prawko
-
zdzichu123 - Bywalec
Lewa w góre moto-świry!:)
Jestem z takiej maleńkiej wiochy 20 km od wawy, solec,bo tak sie zwie, koło konstancina-jeziorny, dawno został zapomniany przez Boga i nic sie tu nie dzieje, nawet niedawno postawili baner nowo powsałego osiedla na którym widnieje napis: "o krok od cywilizacji"
kmx125=>CB1=>teraz przez zime biore sie za budowe streetfightera z F2,F3:)
pozdro
Jestem z takiej maleńkiej wiochy 20 km od wawy, solec,bo tak sie zwie, koło konstancina-jeziorny, dawno został zapomniany przez Boga i nic sie tu nie dzieje, nawet niedawno postawili baner nowo powsałego osiedla na którym widnieje napis: "o krok od cywilizacji"
kmx125=>CB1=>teraz przez zime biore sie za budowe streetfightera z F2,F3:)
pozdro
Qudłaty zwierz >:/
-
Ryś^._.^ - Świeżak
Cześć Wszystkim!! Jestem Mariusz(21l.) , pochodzę z Krotoszyna k/Ostrowa Wlkp. Na wiosnę '09 planuję zakup kolejnego moto , najprawdopodobniej będzie to bandit GSF600N!
Jestem właścicielem pary zabytkowych dwukołowców :
Jawa 175 typ 356, rok 1959
Komar 2320 , rok 1970
Mimo iż moja Jawa jest sprawna, na chodzie postanowiłem przez zimę doprowadzić ją do stanu idealnego:) zarówno pod względem mechanicznym jak i optycznym. Mam nadzieję, że fachowcy(których z pewnością na tym forum nie brakuje!) w razie potrzeby udzielą mi stosownych rad i wskazówek:-)!!
Jestem właścicielem pary zabytkowych dwukołowców :
Jawa 175 typ 356, rok 1959
Komar 2320 , rok 1970
Mimo iż moja Jawa jest sprawna, na chodzie postanowiłem przez zimę doprowadzić ją do stanu idealnego:) zarówno pod względem mechanicznym jak i optycznym. Mam nadzieję, że fachowcy(których z pewnością na tym forum nie brakuje!) w razie potrzeby udzielą mi stosownych rad i wskazówek:-)!!
- szneka
- Świeżak
fachowcow ci u nas pod dostatkiem tylko niektorzy sa tacy "a tata Marcina powiedzial" wiec musisz uwazac
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
elo wszystkim, jestem Karol mam RMX'a .Jestem z okolic Malborka
Ps. tak przy okazji to moze jest ktos z tych stron kto tez jezdzi amatorsko crossem?
Ps. tak przy okazji to moze jest ktos z tych stron kto tez jezdzi amatorsko crossem?
XR 400R | | Kula daje fula | | https://www.youtube.com/watch?v=2Cq4e3WiCr0
-
Kula07 - Stały bywalec
Siemano. Mam na imie Norbert. Latek 16, na codzien interesuje sie wszelka muzyka klubowa;) posiadam wlasne radio internetowe. Wszystkich zachec do odwiedzania i sluchania:P(w szczegolnosci k.mix nasz glowny). Jezdze Yamaha TZR z 03 roku:) nowa buda juz. Pochodze z okolic Debicy. jakis zlocik czy cos to pisac heh;) Pozdrawiam
ZAPRASZAM KLUBOWICZOW
- Tyoka
- Świeżak
heheheh Krzeszowice rulezzz! Okolica przypadla mi do gustu, w szczegolnosci jezioro osloniete wapieniami w Zabierzowie, nie mowiac juz o kamieniolomie w Zalesiu (jurajskia fauna morska) Bajerancki teren pod wzgledem geologicznym. Pozdrawiam
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
Siema Mam na imię Krzysiek jestem z Bytomia. 20 lat, student.
Na jeździłem jeszcze na żadnym motorze, więc chciałbym się dowiedzieć więcej na temat jak co i gdzie.
(Mam na myśli mechanikę i technike jazdy)
Marzy mi się na początek aprilka rs125
Na jeździłem jeszcze na żadnym motorze, więc chciałbym się dowiedzieć więcej na temat jak co i gdzie.
(Mam na myśli mechanikę i technike jazdy)
Marzy mi się na początek aprilka rs125
- NoomRevlis
- Świeżak
Witam, mam na imie Kuba mam 20lat jestem z Katowic i własnie nabylem swoj pierwszy motocykl Kawasaki Ninja ZX6R 600, wiem ze powinienem zaczac od czegos mniejszego ale wydaje mi sie ze dam sobie rady, bo juz od dziecka mialem doczynienia z motocyklami:) pozdrawiam wszystkich
-
wyspa19 - Świeżak
Witam Z Kozienic...
Witam wszystkich na forum.Od kilku tygodni stałem się posiadaczem Hondy CB 500, mieszkam w Kozienicach jak do tej pory śmigałem Yamahom Majesty 125.Pozdrawiam wszystkich Kamil.
kamilo1533
-
Kamillo - Świeżak