POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Siemka mam na imię Mateusz jestem z Raciborza woj śląskie. Obecnie nie posiadam żadnego motocykla. Na prawko A idę jeszcze w tym miesiącu. Chciałbym na pierwsze moto kupić Kawasaki ZXR400. Później jak sie sprawy dobrze potoczą marzy mi sie Yamaha R6 no i idąc dalej i jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to chciałbym tez pośmigać na wymarzonej R1. Mam 18 lat w sierpniu
!!!_MŁODYyzf_!!!
-
młodyyzf - Świeżak
Siemka mam na imię Mateusz jestem z Raciborza woj śląskie. Obecnie nie posiadam żadnego motocykla. Na prawko A idę jeszcze w tym miesiącu. Chciałbym na pierwsze moto kupić Kawasaki ZXR400. Później jak sie sprawy dobrze potoczą marzy mi sie Yamaha R6 no i idąc dalej i jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to chciałbym tez pośmigać na wymarzonej R1. Mam 18 lat w sierpniu
!!!_MŁODYyzf_!!!
-
młodyyzf - Świeżak
Witam wszystkich uzytkownikow forum oraz portalu Mam na imie Michał mam 16 lat:) jestem z Nasielska. Motoryzacja to moja pasja. Mam skuter Keeway Matrix 07' ale za niedlugo planuje kupowac cos wiekszego:) Mysle ze nie skopiecie mi tylka na forum:) Witajcie
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
zaleś - Świeżak
Witam wszystkichm Moje imie to Miłosz Mam 17lat ale za miesiąc kończe 18.. Jestem całkowity świeżak jeśli chodzi o motocykle, wczoraj miałem pierwszą jazdę na kat. A Jaki pierwszy motor? Czas pokaze http://gps.wroclaw.pl Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 28/5/2014, 07:02 przez jabba1, łącznie edytowano 2 razy
Gry dla dzieci (otwórz link)
- jabba1
- Świeżak
Siemka ;]
Jestem Patryk mieszkam w Będzinie i mam 14 lat(co niektórzy pewnie myślą że jestem "za młody" na motor... ale jednak
Jeżdżę aktualnie Suzuki RG80 ;] a jeździłem simkiem sr50....w najbliższej przyszłości chciałbym się przesiąść na Yamahe TZR 80 a później nsr 125 np. no ale na tym nie skończę ;d Wystarczyłaby mi najprawdopodobniej jakaś cebra 600 np. f4 ale bardzo podobają mi sie Yamaszki R1 i R6 ;]
Pozdrawiam
Jestem Patryk mieszkam w Będzinie i mam 14 lat(co niektórzy pewnie myślą że jestem "za młody" na motor... ale jednak
Jeżdżę aktualnie Suzuki RG80 ;] a jeździłem simkiem sr50....w najbliższej przyszłości chciałbym się przesiąść na Yamahe TZR 80 a później nsr 125 np. no ale na tym nie skończę ;d Wystarczyłaby mi najprawdopodobniej jakaś cebra 600 np. f4 ale bardzo podobają mi sie Yamaszki R1 i R6 ;]
Pozdrawiam
(otwórz link) | Bikepics -----> | http://bikepics.com/members/kedzior1994/ | Wchodzcie na 4um ------> http://www.motomania.glt.pl
- kedzior1994
- Świeżak
Witam
losy forum śledzę już od jakiegoś czasu ale dopiero dziś postanowiłem sie zarejestrować
moja przygoda z motocyklami zaczeła sie już dosyć dawno oczywiście od ślicznej maszyny Rometa Pony 301 Trochę innych siedzeń pod dupa już miałem mimo wszystko nie uważam sie za wyśmienitego motocyklistę i oczywiście jak fundusze pozwolą planuje zakupić jakieś "rozsądne" śmigadełko
pozdrawiam wszystkich
Ony
losy forum śledzę już od jakiegoś czasu ale dopiero dziś postanowiłem sie zarejestrować
moja przygoda z motocyklami zaczeła sie już dosyć dawno oczywiście od ślicznej maszyny Rometa Pony 301 Trochę innych siedzeń pod dupa już miałem mimo wszystko nie uważam sie za wyśmienitego motocyklistę i oczywiście jak fundusze pozwolą planuje zakupić jakieś "rozsądne" śmigadełko
pozdrawiam wszystkich
Ony
- ony
- Świeżak
Witam wszystkich,
na forum jestem od wczoraj, ale przez lagi dopiero dzisiaj mam okazję się przywitać . Jak osoba niezbyt doświadczona w dwukołowym świecie, mam nadzieję, że nie popełnię zbyt wielu gaf i głupot
Serdecznie wszystkich pozdrawiam
na forum jestem od wczoraj, ale przez lagi dopiero dzisiaj mam okazję się przywitać . Jak osoba niezbyt doświadczona w dwukołowym świecie, mam nadzieję, że nie popełnię zbyt wielu gaf i głupot
Serdecznie wszystkich pozdrawiam
-
miszczu - Świeżak
Witam Nazywam się Szymon mam 22 lata mieszkam w województwie śląskim. jestem na tym forum już od dłuższego czasu, ale dopiero ostatnio zacząłem się udzielać. Z 2 kółkami mam doświadczenie już od młodości ogary komary, MZ 150 itp potem honda Honda nsr 125. dopiero 3 sezony temu zasiadłem na Suzuki sv-650 swój pierwszy motocykl z prawdziwego zdarzenia. Aktualnie śmigam na Suzuki GSR-600. Motocykle to moja pasja, i sposób na spędzanie wolnego czasu. Pozdrawiam
>>>Perłowy Dukat 848<<<
-
Lone - Świeżak
Cześć
Jestem Kuba, mieszkam w Bełchatowie. Od kiedy zainteresowany motorami? Od zawsze. Mam 16 lat Na chwilę obecną bez pojazdu , ale jak by się tak cofnąć jakieś 10-11 lat wstecz to już się miało swoje dwa kółka W wakacje czeka mnie prawko na A1 i najprawdopodobniej jakaś Yamaha TZR 125 A tu jedno zdjęcie ze szczenięcych lat
(otwórz link)
(otwórz link)
Aha, jeszcze ciekawostka. Na zdjęciu jeżdżę na desce. Nie, nie dla tego że było mi wygodniej, ale dlatego, że na normalnym siedzeniu nie dosięgałem do podnóżek
Pozdrawiam
Jestem Kuba, mieszkam w Bełchatowie. Od kiedy zainteresowany motorami? Od zawsze. Mam 16 lat Na chwilę obecną bez pojazdu , ale jak by się tak cofnąć jakieś 10-11 lat wstecz to już się miało swoje dwa kółka W wakacje czeka mnie prawko na A1 i najprawdopodobniej jakaś Yamaha TZR 125 A tu jedno zdjęcie ze szczenięcych lat
(otwórz link)
(otwórz link)
Aha, jeszcze ciekawostka. Na zdjęciu jeżdżę na desce. Nie, nie dla tego że było mi wygodniej, ale dlatego, że na normalnym siedzeniu nie dosięgałem do podnóżek
Pozdrawiam
- kuba632
- Świeżak
dudek napisał(a):Jakub lat 22
Wawa Bielany
czym? niczym - narazie
prawko na ZB od 3 lat, na A brak-robie
marze o R6 do 14000tys zl na ten sezon, moze sie nie zabije!
pozdrawiam
Poczytaj sobie, moze Ci przejdzie: viewtopic.php?t=19264
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
dudek napisał(a):Jakub lat 22
Wawa Bielany
czym? niczym - narazie
prawko na ZB od 3 lat, na A brak-robie
marze o R6 do 14000tys zl na ten sezon, moze sie nie zabije!
pozdrawiam
Kumple maja ,a ja nie mam hej . Niestety nie tedy droga z ta R6 ^^
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Trochę od d... strony zacząłem no, ale lepiej później niż wcale... sie witam.. Wojtek aka Bubu, lat 23, z motocyklami mam styczność głównie robiąc zdjęcia na WMMP, a na co dzień śmigam na czterech kółkach.
www.wgrzesiak.com - fotografia motoryzacyjna i nie tylko...
-
wgrzesiak - Świeżak